Istoria micilor. Când i-au mâncat românii prima oară
O legendă populară, ba chiar urbană, sugerează că micii au fost creați atunci când un cunoscut restaurant bucureștean a rămas...
O legendă populară, ba chiar urbană, sugerează că micii au fost creați atunci când un cunoscut restaurant bucureștean a rămas...
"Café Transilvania" este băutura care a reprezentat România în finala Lavazza Barista Challenge și care i-a adus lui Eduard Oancea...
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) şi Cooperativa Caprirom Sud-Muntenia, în parteneriat cu Agenţia Naţională a Zonei Montane (ANZM), organizează...
În perioada 19-21 aprilie, Hala Laminor din Sectorul 3 găzduiește „CoffeEast”, un festival de explorat și degustat tot ce înseamnă...
Meniu de Paște cu puține calorii. Da, te poți bucura de sărbătoare, alături de cei dragi, fără să faci foamea...
Maioneză de post cu pufuleți. Poate părea ciudat să auzi că se poate face maioneză fără ouă, când, în fond,...
Un nou târg cu produse agroalimentare româneşti este organizat, în perioada 29 – 31 martie, în curtea Ministerului Agriculturii. Ce...
Un brand din România aduce o nouă bere în lumina reflectoarelor. „Este făcută pe nevoia de serenitate pe care consumatorii...
Tasting Table constată că țuica este e un fel de „erou neștiut” al românilor, după cum scrie, frumos, despre noi....
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale organizează Târgul de Dragobete, în curtea instituţiei, în perioada 23 – 25 februarie 2004. Ce...
Un eveniment gastronomic cu o denumire demențială a ajuns la a cincea ediție: SlanăFest revine la Brașov, în perioada 15-18...
Sfecla (Beta vulgaris) este o legumă rădăcinoasă cu o gamă largă de beneficii nutriționale și utilizări versatile în bucătărie și...
În ultimii ani, apa alcalină a devenit tot mai populară în rândul consumatorilor interesați de sănătate și de îmbunătățirea stilului...
Cunoscutul chef Florin Dumitrescu a organizat weekend-ul trecut un brunch, care i-a dezamăgit pe unii dintre participanți. Ce i-a supărat...
Pătrunjelul, un ingredient obișnuit în bucătăria noastră, este mult mai mult decât un simplu condiment. Acesta este unul dintre cele...
Unul dintre cele mai bine cotate restaurante din lume, legendarul Tour d'Argent din Paris, a raportat o dispariție deloc neglijabilă:...
Andivele, sau cicoarele, au o istorie îndelungată în România, fiind parte integrantă a tradițiilor culinare și a peisajului agricol. Încă...
Ziua tortului de ciocolată a fost marcată pe 27 ianuarie, dar nu mai contează: pofticioșii știu că această zi poate...
Delicioasă și recunoscută la nivel mondial, acestea sunt două dintre „ingredientele” care caracterizează o faimoasă rețetă. Doar că acum e...
Un show gastronomic de excepție va fi găzduit în seara zilei de 17 ianuarie, de la ora 18.00, la Palatul...
Frédéric Alvergnas este un brutar fericit. În decembrie anul trecut i-a fost desemnată cea mai bună „prăjitură cu migdale” din...
Oficiul de Stiri este un site de știri online, care acoperă subiecte naționale și internaționale, cu informații de actualitate, articole de opinie și analize.
Site-ul publică știri din domenii diverse, precum economie, energie, externe, justiție, social, business, cultură, educație, politică, lifestyle.
© 2025 toate drepturile rezervate oficiuldestiri.ro