Cunoscut pentru ambițiile sale de afaceri și pentru antrenamentele intense, Mark Zuckerberg a dezvăluit că a început să se implice în creșterea vitelor la Ko’olau Ranch din Kauai. Producerea de carne de vită de cea mai înaltă calitate este obiectivul său. „Am început să cresc vite la ferma Ko’olau Ranch din Kauai, iar scopul meu este să creez unele dintre cele mai bune tipuri de carne de vită de cea mai bună calitate din lume. Bovinele sunt wagyu şi angus şi vor creşte mâncând făină de macadamia şi bând bere pe care o creştem şi o producem aici, la fermă”, a spus el.

Zuckerberg a precizat că vrea ca întregul proces să fie local şi integrat pe verticală. Mark Zuckerberg a declarat că fiecare vacă consumă între 5.000 și 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an. Hrana este reprezentată de o cantitate semnificativă de hectare de macadamia.

El a menționat că fiicele sale participă la plantarea macadamiei și au grijă de diversele animale deținute. Zucky a subliniat că se află încă la începutul acestui proiect și că este plăcut să observe îmbunătățiri în fiecare sezon. A adăugat că, din toate proiectele sale, acesta este considerat cel mai delicios. „Fiecare vacă mănâncă între 5.000 şi 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulţime de hectare de macadamia. Fiicele mele ajută la plantarea macadamiei şi au grijă de diferitele noastre animale. Suntem încă la început de drum şi este distractiv să ne îmbunătăţim în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios” a declarat Zuckerberg.

Carnea de vită wagyu este cea mai scumpă carne de vită din lume. Carnea wagyu provine de la mai multe rase de vită din Japonia, printre ele fiind și rasa Kobe.

6 mai 2024 Mark Zuckerberg a făcut bani din Facebook/Meta
Mark Zuckerberg a făcut bani din FacebookMeta

Cine îl „secondează” pe Mark Zuckerberg în Forbes