YouTube își lansează canal de cumpărături. Ce se poate achiziționa

YouTube va lansa primul său canal oficial de cumpărături pentru comerț live în Coreea de Sud pe data de 30 iunie, potrivit Yonhap.

Coreea de Sud deține în prezent o afacere de comerț live-streaming în plină dezvoltare și este condusă de gigantul tehnologic Naver, transformând compania într-o piață de testare de primă mână.

Acțiunile Naver au scăzut cu 4% miercuri dimineață, în timp ce retailerul Lotte Shoppin a scăzut cu 3,3%, față de scăderea de 0,5% a pieței.

Piața de comerț live din Coreea de Sud ar urma să crească la 10 trilioane de woni (7,7 miliarde de dolari) în acest an, de la 2,8 trilioane de woni în 2021, Naver deținând în prezent o cotă de piață de aproximativ 60%, potrivit Kyobo Securities.

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte stiri

POPULARE