Vernisaj: Când omul este mai bun decât mașina! /Galerie Foto

Absolvent al Facultății de Arte Plastice și Design din Universitatea Națională de Arte București, Tudor Stancu a confirmat de-a lungul anilor talentul și pasiunea pentru design prin realizarea unor proiecte cu vizibilitate națională și internațională. Acum Tudor Stancu ne propune o confruntare om - mașină, o confruntare în care omul este și rămâne câștigător!

Miercuri, 14 februarie, ora 19,00, Ars Mater Gallery și Galeria Galateca vă invită în strada C.A. Rosetti, nr 2-4, la vernisajul „NO A.I.”, expoziție de grafică și pictură semnată Tudor Stancu.

Absolvent al Facultății de Arte Plastice și Design din Universitatea Națională de Arte București, Tudor Stancu a confirmat de-a lungul anilor talentul și pasiunea pentru design prin realizarea unor proiecte cu vizibilitate națională și internațională. Pe lângă expozițiile de grup la care a participat până acum, Tudor Stancu este autorul restaurării logo-ului și realizării proiectului grafic pentru Trofeul Festivalului Internațional Cerbul de Aur – edițiile 2018 și 2019 și este unul dintre artiștii importanți în lansarea brandurilor Open Minds și Cazza Villains.

„Cu această expoziție personală intitulată “NO A.I.”, prin desenele grafice realizate pe pânză sau obiecte utilitare, Tudor Stancu ne propune o confruntare om – mașină, o confruntare în care, așa cum ne mărturisește, omul este și rămâne câștigător: “Pentru că suntem, ca de multe ori, într-un moment de răscruce în istoria artei, îmi place să atrag privitorul într-un loc de întâlnire închipuită între inteligența artificială și atingerea umană, să dezvolt o precizie plăsmuită, similară cu aceea a unui computer, dar profund și minuțios omenească”, spune ​​​​​​​ Steluța Roșca Stănescu.

Abordare rar întâlnită

„La Tudor Stancu, urbanul este resortul ce-l definește în seria de lucrări din expunere. Își extrage motivele tematice cu o ușurință specifică artiștilor urbani, deoarece trăiește ancorat în universul artei urbane. Privește spectacolul luminii de jos în sus, abordare rar întâlnită la generația lui. Caută și găsește soluții de exprimare ale temelor actuale ale artei contemporare”, este de părere Francisc Chiuariu.

„Cu mare plăcere, am urmărit evoluţia artistică a lui Tudor Stancu, cred că de la primele manifestări artistice. Traiectul evolutiv al lucrărilor denotă seriozitate, forţă și o curiozitate accentuată, manifestată prin încercările de a se apropia de cultura modernă. Sper că viitoarele expoziţii îl vor defini ca pe un artist major în peisajul artei românești și universale”, evidențiază Mircia Dumitrescu

Expozitia NO A.I. este deschisa in perioada 12 – 23 februarie, in fiecare zi intre orele 11,00 si 19,00, la Galeria Galateca din str. C.A. Rosetti, nr 2-4, Bucuresti.

Sursa foto: Ars Mater Gallery

12 februarie 2024 Vernisaj la Galateca
Vernisaj la Galateca
12 februarie 2024 Expoziție personală Tudor Stancu, intitulată “NO A.I.”
Expoziție personală Tudor Stancu intitulată NO AI
12 februarie 2024 Expoziție personală Tudor Stancu, intitulată “NO A.I.”
Expoziție personală Tudor Stancu intitulată NO AI
12 februarie 2024 Expoziție personală Tudor Stancu, intitulată “NO A.I.”
Expoziție personală Tudor Stancu intitulată NO AI

Citiți și:

Eveniment la Parohia Cotroceni-Răzoare: Întâlnire cu producătorul filmului documentar „Unde ești, Adame?”, arhid. Alexandru Plisk

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte stiri

POPULARE