back to top
spot_img

„Văd căsătoria ca și religia, două lucruri inutile”. Ce artist spune asta

Randi nu s-a mai afișat cu nici o femeie de 10 ani și nu vrea să audă despre căsătorie

„Văd căsătoria ca și religia, două lucruri inutile” – este părerea lui Randi, exprimată cu sinceritate în podcastul Ilincăi Vandici. Artistul susține că el nu a iubit niciodată și, prin urmare, nici nu și-a dorit să se căsătorească. Randi susține că este important să te iubești pe tine însuți și abia mai apoi să ai pretenția că poți iubi o altă persoană.

Randi recunoaște nu a fost niciodată îndrăgostit, asta pentru că, spune el, iubirea și fericirea sunt sentimente absolute. Artistul nu suferă de singurătate și crede că, înainte de toate, primează iubirea de sine.

Ultima dată când artistul a făcut publică o relație a fost în urmă cu aproape 10 ani. De atunci, el a preferat să fie singur, susținând că timpul este mult prea prețios și nu merită să fie împărțit cu cine nu trebuie.

„Nu am iubit niciodată și am puterea să zic asta pentru că am înțeles că iubirea și fericirea sunt sentimente absolute. Nu pleacă niciodată. Mă fac să râd oamenii care îmi spun „am iubit-o”, dar ei după trei luni s-au și despărțit. Ce ai iubit? Că nici măcar nu ai cunoscut-o? Ce puteai să iubești?

O proiecție, felul cum voiai tu să fie. Unde e iubirea? S-a evaporat? Din punctul meu de vedere, iubirea poate să țină o eternitate. Nu e greu să trăiesc așa, nu e greu deloc. În primul rând, trebuie să te iubești pe tine, trebuie să iubești viața. Viața nu se rezumă la „hai să iubim pe cineva, hai să iubim pe toată lumea”. Nu e mai frumos așa”, a spus Randi în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: Kate Middleton, mesaj pentru oamenii care suferă de cancer: “Nu sunteți singuri”

Ce crede Randi despre căsătorie și religie

Randi consideră că este inutilă căsătoria, dar și religia și a făcut o serie de afirmații dure, care îi pot aduce un val de hate din partea credincioșilor, mai cu seamă că ne aflăm în Postul Paștelui, dar artistul și-a asumat consecințele afirmațiilor sale.

„Ai nevoie de acte ca să spui că tu o iubești pe ea și ea pe tine? Văd căsătoria ca și religia. Două lucruri inutile. Poți să crezi în bărboși care stau în Raiuri, de culoare albă, cu toate rudele tale acolo, într-un party pur și nevinovat care durează o eternitate, pentru că 80/ 90 de ani nu sunt de ajuns aici, pe Pământ?

Citește și: Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier. Cum se simte solistul de la Phoenix

Eu unul nu știu cine este Dumnezeu ăsta, dacă îmi spui cine e, cum arată, unde e, pot să îți răspund. Această răsplată neprețuită care se numește eternitate îl face pe om să își facă cruci, mătănii și alte nebunii”, a mai spus Randi.

De ce nu s-a mai afișat Randi cu nicio femeie de 10 ani

Randi, pe numele său real Andrei Ropcea, e râvnit de foarte multe femei și, totuși, nu este într-o relație și nu s-a mai afișat cu nimeni de 10 ani.

„Nu prea știu ce înseamnă această asumare. Eu când am avut o relație, am recunoscut în orice interviu am fost întrebat, că sunt într-o relație. Pentru mine asumarea față de o femeie înseamnă să fiu implicat 100% în relație, să o includ în viața mea, alături de prietenii mei, de familie etc.

Ceea ce fac atunci când este vorba de o relație. Însă nu este stilul meu să mă afișez la evenimente mondene cu femeile cu care sunt într-o relație, sau să fac tam-tam în presă pe niște subiecte care ar trebui să fie intime. Prefer să îmi țin viața personală privată”, a spus Randi.

„Suntem niște păcătoși cu toții, așa că da, eu nu fac excepție. Am fost înșelat și am înșelat, însă nu cu inima împăcată și fără remușcări… Nu știam ce e iubirea atunci și acum… încă încerc să o înțeleg”,a mai adăugat Randi.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu acuză Antena 1 că l-a țepuit cu bani

Randi a trăit clipe de coșmar pe scenă, în timpul unui concert

Randi a recunoscut că a avut parte de peripeții la concertele la care a mers. După ce a băut două pahare cu rom și a sărit pe scenă s-a simțit atât de rău încât a fost nevoit să întrerupă concertul preț de câteva secunde pentru a vomita, apoi nu a mai putut cânta, norocul a fost însă că era ultima piesă.

„Am căzut de pe scenă, iar mai demult, pe scenă, am vomitat pe scenă. Băusem două pahare de rom înainte, am sărit foarte mult și noroc că sunt foarte abil. M-am întors cu spatele, am vomitat, atât, am simțit că mi s-au ars corzile de la acidul acela gastric, n-am mai putut să cânt nimic, dar eram la ultima piesă, ceea ce a fost un noroc pentru mine. Oamenii nu m-au văzut, sunt șmecher”, a declarat Randi.

author avatar
Bănescu Aura Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...