back to top
spot_img

Tren zilnic din București către Istanbul, Varna și Sofia, din 14 iunie. Cât costă biletele

Din 14 iunie, putem merge cu trenul din București în Istanbul, Varna sau Sofia

Tren zilnic din București către Istanbul, Varna și Sofia, începând cu 14 iunie. CFR Călători a anunțat, marți, 2 aprilie, că biletele pentru trenul internaţional „România”, care va asigura zilnic, în perioada 14 iunie – 14 octombrie 2024, legătura directă între Bucureşti şi Istanbul/Halkali, Varna, Sofia şi retur, au fost puse deja în vânzare. Iată cât costă biletele!

Tren din București la Istanbul? Da, din 14 iunie, cei care vor să viziteze Istanbul, dar au teamă de avion sau nu vor să conducă mașina pe o distanță atât de lungă au la dispoziție trenul!

Cât costă biletul de tren București-Istanbul

Ca să ajungă la Istanbul/Halkali, un pasager va trebui să plătească 56 de euro pentru un bilet la vagonul cuşetă cu 4 locuri. Trenul internaţional „România” va pleca spre Istanbul la 10:47 din Gara de Nord şi va ajunge la 6:34.

La întoarcere, plecarea este programată la ora 20:00, cu sosire în Bucureşti la 17:17.

Cât costă biletul de tren București-Varna

O călătorie cu trenul la Varna costă 31 de euro/segment pentru un bilet la clasa a 2-a, orarul de circulaţie fiind următorul: plecare din Bucureşti Nord la ora 10:47 şi sosire la Varna la 20:55; plecare din Varna la 7:45 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 17:17.

Citește și: Mitică Dragomir, operat pe viu în copilărie: “Visez acuma și noaptea”

Cât costă biletul de tren București-Sofia

Pentru destinaţia Sofia, biletul la clasa a doua costă 32 de euro/segment, cu plecare din Bucureşti Nord la 10:47 şi sosire la 20:21, iar retur, plecare la ora 7:00 şi sosire la 17:17.

2 aprilie 2024 Tren zilnic din București către Istanbul, Varna și Sofia, începând din 14 iunie. Cât costă biletele
Tren zilnic din București către Istanbul Varna și Sofia începând din 14 iunie Cât costă biletele

Biletele de tren se pot cumpăra anticipat cu 90 de zile

„Reamintim pasagerilor că perioada de cumpărare cu anticipaţie a biletelor de tren pentru călătoriile în trafic internaţional este de 90 de zile. Pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR Călători deschise traficului internaţional, precum şi online de pe https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier”, a transmis CFR Călători.

De asemenea, pentru călătoria în Bulgaria sau Turcia poate fi utilizată oferta Interrail în varianta continuă sau flexi, biletele putând fi achiziţionate de la casele de bilete din staţii şi agenţii cu vânzare în trafic internaţional.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Citește și: Greva poștașilor s-a încheiat, vine pensia! Cu ce s-au ales lucrătorii Poștei Române, după zeci de ore de negocieri

author avatar
Bănescu Aura Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...