back to top
spot_img
AcasăTomata cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Stațiunea de Cercetare Buzău nu face față cererii de răsaduriTomata cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Stațiunea de Cercetare Buzău nu face față cererii de răsaduri – Foto: Adevărul

Tomata cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Stațiunea de Cercetare Buzău nu face față cererii de răsaduri – Foto: Adevărul

Tomata cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Stațiunea de Cercetare Buzău nu face față cererii de răsaduri - Foto: SCDL Buzău
Tomata cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii Stațiunea de Cercetare Buzău nu face față cererii de răsaduri Foto Adevărul
3 aprilie 2024 Tomata cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Stațiunea de Cercetare Buzău nu face față cererii de răsaduri - Foto: SCDL Buzău
3 aprilie 2024 Tomata cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Stațiunea de Cercetare Buzău nu face față cererii de răsaduri - Foto: SCDL Buzău Cercetătorii de la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultură (SCDL) Buzău lucrează la peste 1.200 de soiuri de tomate, iar cele galbene sunt rezultatul unui proces îndelungat de ameliorare. Printre acestea, tomatele Ovidia se remarcă atât prin forma lor neobișnuită, cât și prin gustul lor excepțional.