Tigers Motocicliști /Aventurieri? Descoperă povestea lor!

Tigers: O comunitate de motocicliști sau o frăție de aventurieri? Descoperă povestea lor!

Industria moto a reprezentat întotdeauna un magnet pentru pasionații de libertate și aventură. De la primele zile ale motociclismului, valori precum spiritul de aventură și camaraderia au fost fundamentale în comunitatea motocicliștilor. În acest context vibrant, se ridică cu mândrie organizația Tigers, un grup de motocicliști dedicați, cu valori și pasiuni comune.

Libertate pe două roți: Originile motociclismului

În mijlocul acestei lumi a motociclismului, Tigers se remarcă nu doar prin pasiunea pentru motoare, ci și prin promovarea unor valori esențiale. Pentru membrii săi, pasiunea pentru motociclete merge mână în mână cu loialitatea, integritatea și sentimentul de fraternitate. De la primul lor pas pe șosea, membrii Tigers împărtășesc nu doar drumul, ci și un set comun de valori și principii.

 

9 februarie 2024 Tigers motocicliști
Tigers motocicliști

Alături de pasiunea pentru motoare, Tigers abordează și alte valori fundamentale ale societății moderne. Echitatea, democrația, libertatea și dreptul la libera exprimare și libera asociere sunt pilonii pe care se clădește comunitatea lor. Într-o lume în care libertatea și individualitatea sunt prețuite mai mult ca niciodată, Tigers reprezintă o voce puternică pentru aceste principii universale.

Tigers motocicliști cu o nouă viziune asupra cultului motocicliștilor

Înființată în Decembrie 2019, în orașul Ploiești, Tigers a fost inițial una dintre cele mai tinere grupări de motocicliști din lume. Cu toate acestea, tinerii membri nu s-au lăsat descurajați de acest fapt. În schimb, au adoptat o abordare dedicată și hotărâtă pentru a-și construi identitatea și reputația.

În iarna anului 2022, cu pași hotărâți și cu inima plină de ambiție, grupul și-a mutat activitatea în București, centrul pulsant al culturii și vieții urbane din România. Aici, ei și-au deschis prima lor locație și au adoptat și inscripția “Bucharest” pe însemnele lor, marcând o nouă etapă în evoluția lor.

Valorile fundamentale ale comunității Tigers

9 februarie 2024 Tigers: O comunitate de motocicliști sau o fratie de aventurieri? Descopera povestea lor pe oficiul de stiri
Tigers O comunitate de motocicliști sau o fratie de aventurieri Descopera povestea lor

 

Cu toate că erau printre cele mai tinere grupări de motocicliști, Tigers a avut curajul de a se ridica la cele mai înalte standarde din lumea moto. Aderând la principiile și valorile consacrate ale motociclismului, ei au devenit în scurt timp un simbol pentru tinerii pasionați de aventură pe două roți.

Tigers este o comunitate diversă și incluzivă, alcătuită din oameni veniți din diferite paturi și trecuturi sociale. Împreună, ei împărtășesc nu doar drumurile, ci și amintirile, bucuriile și provocările vieții pe două roți.

Clubul se angajează activ în organizarea și participarea la diverse evenimente de profil. De la curse și raliuri moto până la evenimente caritabile, road-trips și camping-uri moto, Tigers este mereu prezent în inima acțiunii.

În opinia mea, cultul motocicliștilor nu este destul de apreciat în momentul actual. Într-adevăr, sunt blamați de posesorii de autoturisme pe 4 roți pentru stilul “haotic” – așa cum îl descriu ei – de a conduce, însă sub pojghița de teribiliști există niște oameni loiali cauzei comune, care deseori susțin cauze caritabile.

 

Într-o lume în care libertatea și spiritul de aventură sunt tot mai prețuite, Tigers reprezintă un far de lumină pentru motocicliștii din întreaga țară. Cu pasiunea lor ardantă pentru motoare și valorile lor solide, ei demonstrează că motociclismul este mult mai mult decât un simplu hobby – este un mod de viață și o comunitate unită de suflete libere.

 

Sursa foto Tigers

author avatar
Dinu Florian

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte stiri

POPULARE