back to top
spot_img

Târgul „Ghidul Miresei” în Hala Laminor!

Expozanți din întreaga țară vor fi prezenți la târg cu oferte unice, așa încât cei interesați își pot organiza nunta într-un singur weekend.

Încă un eveniment de profil își așteaptă publicul în cea mai mare hală expozițională din București: Hala Laminor. Este vorba despre Târgul de nunți „Ghidul Miresei”, care va avea loc în perioada 23-25 februarie, în cadrul „Laminor Love Wonderland!” (bd. Basarabia nr. 256).

Expozanți din întreaga țară vor fi prezenți la târg cu oferte unice, așa încât cei interesați își pot organiza nunta într-un singur weekend. Standuri cu mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie și servicii specifice se vor încadra perfect în decorul „Laminor Love Wonderland”.

„Ghidul Miresei” în Hala Laminor: Sâmbătă cuplurile vor sărbători cu muzică și dans

Surprizele se țin în continuare lanț la cel mai mare târg dedicat dragostei, unde sâmbătă cuplurile vor sărbători cu muzică și dans tradiționalul Dragobete. Începând cu ora 19.30 se va organiza pentru perechile de îndrăgostiți chiar și un concurs de karaoke, cu premii tentante. În plus, acestea își vor putea face în continuare poze în spațiile special amenajate, așa numitele colțuri instagamabile.

Accesul este liber la eveniment

La Hala Laminor se poate ajunge cu metroul, la stația Republica, dar și cu mijloacele de transport în comun, de suprafață, respectiv: tramvaiul 36 și autobuzele 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109 și N125.

Pentru cei care vor veni la târg cu mașina personală, hala dispune de o parcare subterană de 1700 de locuri cu intrare din șoseaua Industriilor, unde accesul costa 10 lei/zi. Vizitatorii sunt rugați să își lase mașinile în parcarea subterană pentru a evita aglomerația.

23 februarie 2024 Hala Laminor -evenimente
Hala Laminor evenimente

Hala Laminor – obiectiv de patrimoniu național și creația unuia dintre cei mai cunoscuți arhitecți români

Hala Laminor, ultima construcție din ansamblul industrial „Malaxa” – 1938, a constituit una dintre cele mai mari hale industriale din țară, cu deschideri impresionante (400m x 180m), o structură metalică și o arhitectură modernă – atât pentru anii aceia, cât și pentru vremurile noastre. Acest obiectiv de patrimoniu național este creația unuia dintre cei mai cunoscuți arhitecți români, Horia Creangă – nepotul celebrului scriitor român Ion Creangă.

Primaria Sectorului 3 a preluat Hala Laminor în anul 2014 și a început, trei ani mai târziu,  procesul de restaurare, consolidare, amenajare interioară și exterioară a halei. Imobilul fiind înscris în registrul monumentelor istorice, în procesul de reabilitare s-a păstrat structura metalică originală și s-au introdus elemente noi, legate de eficiența energetică (pereți și acoperișuri vitrate cu rupere termică) sau de spații de depozitare și parcare (cca. 1300 locuri). De asemenea, s-a primit aviz favorabil pentru realizarea unor alei, în incinta imobilului, menite să faciliteze executarea lucrărilor asupra monumentului istoric, și pentru realizarea unui spațiu de tip esplanadă în zona de S-E a halei.

23 februarie 2024 Hala Laminor și luna iubirii
Hala Laminor și luna iubiriicolaj Fanatik

Conversia într-un complex multifuncțional

Pentru valorificarea Halei Laminor s-a propus conversia într-un complex multifuncțional prin: restaurarea, consolidarea, amenajarea interioară a halei și pe toate laturile de platforme destinate circulației pietonale, acces auto pentru servire și parcare pe latura de est, prelungirea șoselei Dudești-Pantelimon spre sud, amenajarea unei piețe urbane reprezentative, platformă pentru circulație pietonală, organizarea unei rețele stradale care să deservească terenul fostei platforme industriale Faur și să colecteze fluxuri pietonale spre Hala monument.

Și uite așa a reînviat un nou loc în București destinat nu numai petrecerii timpului liber, dar și derulării unor târguri, evenimente, expoziții, ba chiar și revelioane sau zile ale îndrăgostiților!

23 februarie 2024 28 ianuarie 2024 Hala Laminor se pregătește pentru luna dragostei
Hala Laminor se pregătește pentru luna dragostei

Citiți și: 

Hala Laminor e pregătită pentru Nostalgia Retro Disco Future!

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...