back to top
spot_img

Sylvaine Helaine (Mr. Snake), cel mai tatuat profesor din lume, i-a șocat pe Chefii la cuțite

Sylvaine Helaine (Mr. Snake) spune că elevii săi nu îl judecă după cum arată

Sylvaine Helaine (Mr. Snake) este cel mai tatuat profesor din lume și a venit în fața juraților Chefi la cuțite. Concurentul a fost la un pas să își dea pantalonii jos, iar Chef Richard Abou Zaki a rămas mască, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Sylvaine Helaine, cunoscut drept Mr. Snake, cel mai tatuat profesor din lume, a venit să-și spună povestea în platoul Chefi la cuțite, doar că apariția lui i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru jurați.

„Sunt Sylvaine, am 38 de ani și sunt cel mai tatuat profesor din lume. Am cam 550 de ore de ședințe de tatuaj. Tatuajele m-au costat aproximativ 75.000 de euro. Tatuajele îmi oferă o a doua viață. Ziua sunt profesor, iar noaptea devin vedetă, iar în weekend călătoresc peste tot în Europa, merg la evenimente , pot merge la filmări miercurea…Este perfect, pentru că toate sunt complementare”, a zis Sylvaine Helaine, cunoscut drept Mr. Snake.

Citește și: Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce Reghecampf a devenit tată a patra oară

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu au făcut ochii mari când l-au văzut și au dorit să afle mai multe detalii despre concurentul venit din Paris.

„Nu am văzut niciodată un om care să aibă atâtea tatuaje”, a zis Richard Abou Zaki.

Sylvaine Helaine, Mr. Snake de la Chefi la cuțite, este profesor de 15 ani

Sylvaine Helaine, cunoscut drept Mr. Snake, spune că este profesor de 15 ani și este îndrăgit de elevi, care nu îl judecă pentru felul în care arată.

„Sunt tatuat pe tot corpul, sunt cel mai tatuat profesor din lume. Am elevi care au 10 ani. Am 27 de elevi. Sunt profesor la școala primară, așa că predau de toate: franceză, matematică, istorie, geografie, științe, sport. Sunt învățător de 15 ani și elevilor nu le pasă deloc de cum arăt pentru că toată lumea mă știe la Paris. Fie am fost învățătorul vreunui frate mai mare, fie părinții arată copiilor poze cu mine pe telefon. Sau poate m-au văzut la vreo emisiune sau pe internet.

Și chiar dacă nu mă cunosc, poate se pserie pe moment, dar după câteva minute, deja lucrăm împreună. Își iau cărțile, citim și totul este în regulă. Copiii sunt deschiși la minte. Nu am avut probleme cu copiii.

Citește și: Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi, în Maldive. Cum arată inelul

Uneori, o dată sau de două ori pe an, am probleme cu părinții pentru că părinții religioși spun că nu ar trebui să fiu profesor și că nu așa ar trebui să arate un profesor. Dar pentru că sunt cel mai bun dascăl, asta durează o săptămână. Apoi, totul dispare!”, a mărturisit Sylvaine Helaine la Chefi la cuțite sezonul 13.

Mr. Snake de la Chefi la cuțite are și ochii tatuați

Chefii s-au mirat când au văzut că inclusiv ochii bărbatului sunt tatuați, în interior.

„Când mi-am tatuaj ochii a fost cel mai greu moment din viață. Un tip te ține țintuit și-ți ține ochii deschiși și nu ai voie să te miști, trebuie să te uiți într-un punct fix. Nici nu poți să te miști, când vezi cum vine ăla cu seringa…Poți vedea totul, nu vrei să treci prin asta. A durat doar 15 minute, dar au fost cele mai rele din viața mea! Am tot corpul tatuat. Voi face al doilea strat, tatuaje peste tatuaje, iar apoi al treilea și al patrulea strat. Poate al cincilea, și așa mai departe.

Îmi place să fiu tatuat. Mă gândesc la tatuaje când mănânc, când mă antrenez, când lucrez…Când primul strat a fost gata m-am întrebat ce o să mai fac, așa că am decis să fac al doilea strat”, a mai spus francezul, care a fost pe punctul de a-și da pantalonii jos pentru a demonstra că este tatuat chiar și în zonele intime, dar și pe limbă.

„Suntem fericiți să cunoaștem un om ca tine, căci ne-ai arătat ceva nou, ce n-am mai văzut”, a fost reacția lui Chef Richard Abou Zaki, care i-a oferit cuțitul de argint al prieteniei.

author avatar
Bănescu Aura

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...