back to top
spot_img

Surpriză: Cine își va adjudeca Premiul Oscar „la feminin” /VIDEO

Surpriză: Cine își va adjudeca Premiul Oscar „la feminin” în 2024? Criticul de film Irina Margareta Nistor și-a spus părerea în acest sens și, într-adevăr, nu este așa cum se aștepta toată lumea. 

Criticul de film s-a arătat de părere că Lily Gladstone din „Killers of the Flower Moon” are șanse mari să ia Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, în detrimentul lui Margot Robbie din „Barbie”.

Surpriză: „Ca să spun drept…”

Referitor la versiunea de „women empowering” (împuternicire a femeii) din Barbie, Irina Margareta Nistor a spus: „Ca să spun drept, mie mi se pare că o face cu destul de multă ironie, până la punct”.

29 decembrie 2023 Barbie

„Margot este extraordinară și o să fie mare concurență și la Oscaruri, și la Globuri, pentru că e complicat, că așa cum arătați puțin înainte din Bani însângerați, din filmul lui Scorsese, Killer Moon, șansele sunt foarte mari să ia actrița de acolo, pentru că, tocmai, este, din nou, dintr-o minoritate americană, de data asta, pieile roșii au ajuns și acolo, și nu a câștigat niciodată niciuna până acum.

Filmul nu e rău deloc, e adevărat, dar aici Margot Robbie era colosală față de rolul ei, era altceva până acum”, a adăugat Irina Margareta Nistor.

Surpriză: Filmul mult mai văzut în România

Întrebată pe B1 TV, care a fost filmul ei preferat, Irina Margareta Nistor a răspuns fără echivoc: „Oppenheimer, fără niciun fel de discuție. Chiar dacă mult mai văzut în România, inclusiv în România (…), a fost Barbie. Eu m-am bucurat teribil că amândouă au venit pe ecrane simultan, exact cum au venit și în America. Alegerea a fost mai degrabă spre Barbie. Sigur că sunt și tot felul de nostalgici, pentru că sunt generațiile astea care chiar au prins păpușile cu pricina”.

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...