back to top
spot_img

Se mărită Lidia Buble cu milionarul Horațiu Nicolau?

Lidia Buble și Horațiu Nicolau sunt împreună de trei ani și chiar dacă el i-a dăruit un inel cu diamant, nu ar fi unul de logodnă.

Se mărită sau nu Lidia Buble cu milionarul Horațiu Nicolau? Aceasta este întrebarea pe care și-o tot pun fanii cântăreței, mai ales că a apărut recent cu un inel pe deget, ce pare a fi unul de logodnă. Lidia Buble evită să dea un răspuns concret, dar recunoaște că Horațiu Nicolau este mai mult decât spera să găsească vreodată la un bărbat.

Lidia Buble poartă pe deget un superb inel cu diamant, dar încă își ține fanii pe jar când vine vorba despre căsătoria cu milionarul Horațiu Nicolau, pe care încă îl ține la secret. Ies rar spre deloc împreună în România, însă bifează dese vacanțe de lux în străinătate. Fără a se afișa împreună pe rețelele de socializare.

Pentru Lidia Buble, singura dintre surorile sale încă necăsătorită sau logodită, apare încet presiunea. Artista este asaltată de întrebări din toate părțile cu privire la căsătorie, mai ales că și ea își dorește foarte mult să se mărite.

Invitată recent în emisiunea Vorbește lumea, Lidia Buble a povestit istoria faimosului inel de pe mâna ei, după ce Lili Sandu a suspectat că este un solitaire.

„Dă-ne o veste!”, a rugat-o prezentatoarea Lili Sandu, însă Lidia Buble a liniștit-o repede: „A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. – logodnă)”.

Citește și: Ce ar face Alina dacă ar înșela-o Ilan Laufer: “Iau copiii și…”

21 februarie 2024
Lidia Buble și Horațiu Nicolau au mers împreună la nunta Cătălinei Ponor

Ce spune Lidia Buble despre relația cu Horațiu Nicolau

Cât despre povestea de dragoste dintre ea și Horațiu Nicolau, Lidia mărturisește că este mai fericită ca niciodată.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc’, a mai povestit Lidia Buble.

Citește și: Mădălina Ghenea va juca într-un film cu “adrenalină și iubire”

De ce nu vrea Lidia Buble să-și expună relația cu Horațiu Nicolau

De mai bine de un an, Lidia Buble (30) formează un cuplu discret cu Horațiu Nicolau (62), un prosper om de afaceri, cu o avere estimată la multe milioane de euro. În mai multe rânduri, cei doi au fost surprinși de paparazzi împreună, însă niciunul nu a vorbit deschis despre relația lor.

Singurul loc public din România în care și-au asumat prezența comună a fost nunta Călinei Ponor.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită’, a spus Lidia Buble acum ceva timp, la un post de radio.

Citește și: De ce îmbătrânesc femeile mai repede decât bărbații

author avatar
Bănescu Aura Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...