back to top
spot_img

Elev din București, înjunghiat de alți adolescenți

Elevul a fost transportat la spital

Un nou caz de violență într-o școală din România. Un elev de 16 ani a a fost transportat la spital după ce a fost înjunghiat în urma conflictului cu alți patru minori.

Polițiștii s-au deplasat la locul incidentului, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu. Oamenii legii au găsit, în urma cercetărilor, 3 dintre elevii implicați în scandal. Unul dintre suspecţi a fost prins de către jandarmi în staţia de metrou Păcii, având asupra sa un cuţit.

Ulterior, cu ajutorul jandarmilor, a fost identificat și al patrulea elev agresor

Cei patru au fost duși la sediul Secției de Poliție pentru audieri.

„Astăzi, 3 aprilie 2024, polițișți din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureșți – Secția 21 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituții de învățământ, din Sectorul 6, ar fi fost agresat fizic. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul secției, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev, în vârstă de 16 ani. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unității de invățământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înțepător”, a comunicat Secția 21 Poliție.3 aprilie 2024

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat acelui elev primele îngrijiri medicale

Elevul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate, au transmis oamenii legii. Polițiștii au depistat la scurt timp trei minori implicați în eveniment, iar cu sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, a fost depistat incă un minor implicat. Aceștia au fost conduși la sediul secției pentru audieri. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

3 aprilie 2024 Ambulanta
Ambulanta sursa foto pixabay

Citiți și

Care este cel mai bogat român. Anunțul făcut de Forbes

 

author avatar
Vlad Magda Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...