back to top
spot_img

Scandalul Șoșoacă vs. Șoșoacă, tranșat la poliție! Soțul senatoarei este monitorizat cu un dispozitiv de urmărire

Scandalurile dintre soții Șoșoacă sunt cunoscute în spațiul public, după ce cei doi au trecut prin mai multe faze, de la scrisori deschise până la plângeri la poliție

Continuă scandalul dintre soții Șoșoacă! Senatoarea Diana Şoşoacă îşi acuză soţul că a agresat-o emoţional şi fizic, fiind emis ordin de protecţie. Silvestru Șoșoacă a ajuns, într-un final, la Secția 6 Poliție din Capitală , după ce polițiștii au emis, la cerereaa Dianei Șoșoacă, ordin de protecție împotriva soțului cu care se află în proces de divorț. Potrivit procesurilor legale, lui Silvestru Șoșoacă i se va monta un dizpozitiv de urmărire.

Scandalul Șoșoacă vs. Șoșoacă, tranșat la poliție. Care este motivul

Scandalurile dintre soții Șoșoacă sunt cunoscute în spațiul public, după ce cei doi au trecut prin mai multe faze, de la scrisori deschise până la plângeri la poliție. Rămâne de văzut cum se va finaliza acest scandal care pare interminabil și cu un sfârșit imprevizibil.

”La data de 02 aprilie 2024 Poliţia Capitalei- Secţia 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soţul său a agresat-o şi fizic”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

2 aprilie 2024 Scandalul Șoșoacă vs. Șoșoacă, tranșat la poliție! Soțul senatoarei este monitorizat cu un dispozitiv de urmărire
Scandalul Șoșoacă vs Șoșoacă tranșat la poliție Soțul senatoarei este monitorizat cu un dispozitiv de urmărire

Sursa citată a precizat că fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

”De asemenea, victima şi-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brăţări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secţiei pentru montarea sistemului de monitorizare, poliţiştii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia”, a mai transmis sursa citată.

Poliiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi hărţuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, şi s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior.

Surse judiciare au precizat că femeia care a reclamat agresiunea este senatoarea Diana Şoşoacă.

2 aprilie 2024 Scandalul Șoșoacă vs. Șoșoacă, tranșat la poliție! Soțul senatoarei este monitorizat cu un dispozitiv de urmărire
Scandalul Șoșoacă vs Șoșoacă tranșat la poliție Soțul senatoarei este monitorizat cu un dispozitiv de urmărire

Scrisoarea trimisă de Silvestru Șoșoacă, soției sale:

“Scrisoare deschisă către Diana Iovanovici Șoșoacă

Dragă Diana,

Noi doi am plecat la un drum împreună pentru această țară – pentru români. Până in acest moment ne-am susținut, ne-am completat, ne-am contrazis, ne-am sfătuit si am reușit să construim. Din această echipă, Diana și Silvestru Șoșoacă, s-a născut un copil puternic: S.O.S. România.

Un copil cu sute de mii (poate milioane) de suflete ale acestei țări care au nevoie de unitate, au nevoie să luptăm pentru ei si să dăm ÎN PERMANENȚĂ dovadă de luciditate si pragmatism. Repet: ÎN PERMANENȚĂ! Ca în orice echipă puternică, pot exista divergente, care în cele din urmă se dovedesc a fi constructive.

Iar inainte de toate, un lider trebuie să fie echilibrat!

Divergențele noastre au plecat aproape întotdeauna de la cauze mai puțin raționale. De la pericolul de a ceda psihic si emoțional in situații de criză.

Când eu – soțul, coechipierul și aliatul tău – îți spun: “Ai grijă că trebuie să-ți păstrezi libertatea! Fii atentă la cei care-ți cântă in strună! Fii vigilentă când anumiți oameni îți spun numai ce îți place să auzi!” – tu alegi să te întorci împotriva propriei tale stabilități autentice, împotriva a ceea ce am construit?

Devine clar că de fapt cei care ți-au creat dependență prin actele lor de servitute si slugărnicie, te întorc împotriva omului si echipei alături de care ai construit consistent si durabil. Nu este momentul să lăsăm loc pentru alții de a acționa toxic „divide et impera”. (…)

Atenție la pericolul de a nu mai fii liberă si de a cădea pradă manipulării!!!

Îți reamintesc: noi NU am pornit în construcția asta pentru Diana – VEDETA, ci pentru Diana – LIDERUL. Intoxicatorii actuali din jurul tău își doresc o vedetă, o maimuță. Românii au nevoie de un lider autentic. De maimuțe s-au săturat!!!

Te-am sfătuit mereu să îți păstrezi calmul, să îți temperezi debitul emoțional, să nu mai vorbești urât, să nu mai ridici tonul, să auzi autentic, să înveți ce trebuie (așa cum ai făcut-o de-a lungul construirii tale academice), să observi vigilent ce se întâmplă in jurul tău, să acorzi mai multă atenție intelectualilor.

Ești soția mea și te cunosc cel mai bine. Nu faci decât să dai dovadă de imaturitate emoțională, confirmând zi de zi cât de fragilă te face lipsa de discernământ, lipsa de autocontrol si euforia VEDETISMULUI care îți devin din ce in ce mai familiare.

Draga mea Diana, eu nu sunt aici pentru a te lovi. Esti un om foarte bine pregătit. Tu ai o structură de lider, de conducător al unei națiuni și al unor ideologii constructive și benefice. Toate acestea nu sunt compatibile cu mizeriile contextuale care te înconjoară în ultimul timp.

Ești Doamnă de Fier cât timp înțelegi că ești obligată să manifești rațiune, echilibru si stabilitate emoțională pentru țară, familie și toți oamenii care au încredere în tine.

Trebuie să înțelegi că a fi VEDETĂ nu este mai presus de responsabilitățile care-ți vin la pachet pentru a conduce un partid, un popor și o țară. Abia atunci S.O.S. România o să înceapă să crească din nou, abia atunci românii din toate clasele sociale te vor urma. În momentul acela tipologiile distructive nu-și vor mai putea permite să îți speculeze slăbiciunile emoționale.

Deocamdată, pentru a putea salva autentic oameni, aspecte si evenimente în jurul tău, trebuie să te salvezi pe tine însăți de otrava dulce a acestui vedetism!!!

Într-o lume acaparată de războaie, de misoginism, de securiști camuflați in buni samariteni, de virusați, și într-o Românie care se zbate într-o agonie generalizată, nu mai ai timp de iluzii!!! Este nevoie de verticalitate si puterea unei structuri autentice si stabile.

“A fi puternic este ca si cum ai fi o doamnă. Dacă simți nevoia să le spui oamenilor că ești, înseamnă că nu ești.” – Margaret Thatcher

Diana, Trezește-te! S.O.S. România are nevoie de tine!”

“Faptul că Silviu nu mai e președinte, nu înseamnă că nu mai e soțul meu”

Diana Șoșoacă, lideră a partidului extremist SOS România, a anunțat că l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoacă.

Ea spune că deși el e supărat din cauza deciziei, ei rămân o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

„Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat. Mi s-a propus, de fapt am fost amenințată, șantajată, că va trebui să ascult de niște reguli și am întrebat și eu de ce sunt interesantă.

Mi s-a spus că ai cele mai mari șanse și cele mai mari procente să ajungi președintele României. Zice dar nu se poate așa cum vrei tu. Îți vom da bani pentru campanie, îți voi finanța tot dar va trebui să asculți de tot ce ți se spune, dacă nu vei mai avea familie.

Faptul că Silviu nu mai e președinte, nu înseamnă că nu mai e soțul meu. Nu înseamnă că nu avem familie. Că e supărat pe mine, da, e normal, și eu aș fi fost supărată. Dar era singura modalitate să-l scap”, a spus Diana Șoșoacă în cadrul unei întâlniri organizate vineri la Iași.

 

CITIȚI ȘI:

Este fără precedent! Silvestru Șoșoacă, scrisoare deschisă către Diana Șoșoacă: “Ești Doamnă de Fier, trezește-te!”

author avatar
Vlad Andreea Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...