back to top
spot_img

Rareș Bogdan îl sprijină pe “doctorul de genunchi”: “Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu!”

Situația este cu atât mai frapantă, cu cât în urmă cu câteva zile Rareș Bogdan afirma că nu-l cunoaște pe medicul Cîrstoiu

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL a declarat, marţi, că primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu, el precizând că în momentul în care cele două partide şi electoratul lor se lipesc de Cîrstoiu, acesta poate creşte cu două, trei procente pe săptămână, fiindu-i suficient pentru a câştiga în 9 săptămâni alegerile la Bucureşti.

Rareş Bogdan a mai spus despre Cătălin Cîrstoiu că în urmă cu 10 zile, la 6 zile de la intrarea în campanie, avea aproape 20% în sondaje.

”Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu, pentru că are în spate două partide uriaşe. Noi avem 24% pe Bucureşti, PSD are 32 sau 33%. În momentul în care reuşim să punem cele două partide în spatele domniei sale şi să fie perceput ca reprezentant şi asta facem zi de zi, oră de oră, de 10 zile încoace, domnia sa sunt absolut convins că se va vedea şi în sondajele de opinie unde va fi”, a declarat Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3.

2 aprilie 2024 Rareș Bogdan îl sprijină acum pe "doctorul de genunchi": "Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu"
Rareș Bogdan îl sprijină acum pe doctorul de genunchi Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu

Rareș Bogdan: “Suficient pentru a câştiga în 9 săptămâni alegerile”

Prim-vicepreşedintele PNL a arătat că atunci când Traian Băsescu a candidat la Primăroa Generală,”a intrat în campanie şi după primul tur de scrutin, a avut exact 12,6%, şi a câştigat cu 56%, în faţa lui Chiriţă, care era cotat ca fiind favoritul”.

”În momentul în care Cătălin Cîrstoiu, în urmă cu 10 zile, la 6 zile de la intrarea în campanie, avea aproape 20%, iar cele două partide, împreună, 56% pe Bucureşti, în momentul în care cele două partide şi electoratul celor două partide se lipesc de domnul Cîrstoiu, acesta poate creşte cu două, trei procente pe săptămână, fiindu-i suficient pentru a câştiga în 9 săptămâni alegerile”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă este vorba de preşedintele Klaus Iohannis, prim-vicepreşedintele PNL a infirmat, arătând că şeful statului nu a fost implicat în această alegere a candidatului pe Capitală şi nici în lista pentru europarlamentare.

2 aprilie 2024 Rareș Bogdan îl sprijină acum pe "doctorul de genunchi": "Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu"
Rareș Bogdan îl sprijină acum pe doctorul de genunchi Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu

Rareș Bogdan: „Nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți”

Situația este cu atât mai frapantă, cu cât în urmă cu câteva zile Rareș Bogdan afirma că nu-l cunoaște pe medicul Cîrstoiu, pe care l-a numit cu apelativul “medicul de genunchi.”

„Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: Ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți… nu de dinți, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate.

Am înțeles că e manager la Spitalul Universitar. Când eram la Barcelona am primit numele unui arhitect, celebru am înțeles, domnul Florescu. Vineri îmi spuneau că domnul Florescu este candidat. Am dat repede pe Google, am văzut că e un domn extrem de apreciat. Dacă ne spuneai dinainte ce se dorește, am fi vorbit și cu nepotul lui Gaudi. Arhitectul Florescu sau doctorul de genunchi, eu nu îi știu, noi nu i-am testat.

Dacă colegii din PSD vin și ne arată că e o soluție, eu nu vin și zic da sau ba. La Capitală se caută o soluție optimă, dacă soluția optimă este domnul Cîrstoiu, mergem pe Cîrstoiu”, a declarat Rareș Bogdan, în fața jurnaliștilor, întreb ce părere are despre cel despre care se spune că va fi candidatul comun al Coaliției PSD-PNL la PMB.

CITIȚI ȘI:

Ciucă ar trebui să se îngrijoreze! Rareș Bogdan nu a auzit de Cătălin Cîrstoiu: „Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”

SURSE: Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al Coaliției PSD-PNL / Firea și Burduja, scoși din schemă!

author avatar
Vlad Andreea

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...