Proprietăți de vânzare în Grecia: Se lichidează afacerile de familie!

Afaceriștii greci nu reușesc să mai facă față crizei și vând! Ce este de vânzare? Proprietăți, iar potrivit analiștilor pieșei, acum ar fi momentul achiziționării lor, direct din Grecia. Sunt vremuri grele, de aceea proprietarii greci din HORECA sunt nevoiți să scoată la vânzare afaceri de familie. 

Criza se simte din ce în ce mai puternic în Grecia.  Sute de unități de cazare au fost scoase la vânzare. Majoritatea hotelurilor vândute au fost achiziționate de investitori locali și străini, care intenționează să profite de potențialul turistic – și în această vară, teritoriul elen nu va duce lipsă de turiști.

În general, hotelurile scoase la vânzare sunt mici și mijlocii, afaceri de familie, cu 10-30 de camere. 204 unități hoteliere au fost scoase la vânzare pe internet, potrivit E-Real Estates.

Scăderi semnificative ale veniturilor

Din aceste cauze, afaceriștii locali au consemnat scăderi semnificative ale veniturilor, respectiv creșterea cheltuielilor.

Situația insulelor de lux

Pe unele insule, inclusiv Paros, Zakynthos, Santorini, Skiathos, Mykonos, Spetses, Kefalonia, Rhodos, Naxos, Skopelos, Syros și Sifnos, prețurile hotelurilor scoase la vânzare sunt mai mari și au prețuri de pornire de aproximativ 620.000 de euro, informează Greek Reporter.

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte stiri

POPULARE