back to top
spot_img

Portal 4 aprilie 2024. Ce trebuie să faci astăzi pentru dragoste și vindecare

Portalul 4 aprilie 2024 invită la rugăciune, meditație și împăcare cu trecutul pentru a avea loc acea vindecare a rănilor

Portal 4 aprilie 2024. Se spune că astăzi este o zi foarte specială, când se deschide așa-zisul Portal Magic 4/4, un moment special asociat cu energia numerologică a cifrei 4, care simbolizează teme precum stabilitatea, fundamentul și construcția. Iată ce trebuie să faci astăzi pentru dragoste, vindecare și împăcare cu trecutul.

Portalul de pe 4 aprilie 2024, care se mai numește și Portalul Îngerilor, emană o putere incredibilă, oferindu-ne o oportunitate unică de vindecare și transformare. În această zi specială, Universul ne încurajează să ne eliberăm de povara trecutului și să ne concentrăm asupra luminii strălucitoare a viitorului.

Ce se întâmplă în ziua de Portal 4 aprilie 2024

Dincolo de semnificația numerologică (este a patra zi din a patra luna din an, an care contine cifra 4 si care are vibratia 8 – dublul lui 4), din punct de vedere astrologic avem PATRU planete în aceeași zodie PEȘTI. Peștii sunt a 12 zodie, alt multiplu de PATRU.

Pe 4 aprilie 2024, va avea loc o aliniere planetară fascinantă în care Venus, Marte, Saturn și Neptun se vor alinia frumos în constelația Peștilor.

Alinierea celor patru planete – Venus, Marte, Saturn și Neptun – în semnul Peștilor este un eveniment ceresc de mare semnificație. În aprilie 2024, va avea loc o aliniere planetară fascinantă unde toate aceste patru planete vor fi poziționate de aceeași parte a Soarelui ca și Pământul.

În timpul orei albastre, aproximativ cu o oră înainte de răsărit, se poate asista la spectacolul captivant al lui Venus, Marte și Saturn. Pentru cei suficient de norocoși să dețină un telescop, se oferă și oportunitatea de a observa Neptun, susțin astrologii.

Citește și: Magnetoterapia ajută în ameliorarea durerii, a inflamației și a stresului

Portal 4 aprilie 2024. Ce să facem astăzi ca să ne meargă bine

Portalul 4 aprilie 2024 invită la rugăciune, meditație și împăcare cu trecutul pentru a avea loc acea vindecare a rănilor. Pentru a profita la maxim de această oportunitate cosmică, este important să ne deschidem inimile și mințile către ghidarea și susținerea îngerilor noștri păzitori.

Dacă vrem să atragem norocul, iubirea și bunăstarea, specialiștii în domeniu recomandă să folosim această zi pentru meditație, rugăciune sau pentru a ne concentra asupra obiectivelor noastre și a vizualiza realizarea lor. Cu o atitudine pozitivă și încredere în Univers, putem să transformăm această zi într-o experiență profundă și transformatoare.

Fiți gata să faceți Salturi Cuantice către o viață mai plină de lumină, iubire și împlinire. Este foarte important să lăsați în urmă trecutul și să priviți cu încredere spre viitor, ca și când v-ați pregăti să scrieți o poveste frumoasă pe o coală nouă de hârtie. Amintiți-vă gestul pe care îl făcea mama în copilărie, când greșeați temele: rupea foaia cu măzgăleli, cuvinte îngroșate, numere greșite, corectate cu roșu, etc și vă obliga să scrieți din nou, „pe curat”.

Păstrând exemplul, ziua de astăzi este una perfectă pentru a scrie „pe curat” povestea vieții voastre, lăsând în urmă frustrările, ranchiunele, dorințele de răzbunare și să înțelegeți că viața este formată din lecții și experiențe din care tot ce putem face este să luăm ce este mai bun.

Citește și: Cine este Iuliana Doroftei, iubita miliardarului Daniel Dines, cel mai mai bogat român

Portal 4 aprilie 2024. Visați, iertați, mergeți mai departe

Portalul 4:4 ne oferă și oportunitatea de a aduce în manifestare visurile și dorințele noastre. Cifra 4 este legată de construcție și soliditate, așa că este un moment ideal pentru a ne pune intențiile și pentru a lucra activ la construirea viitorului nostru. Prin vizualizare creativă și acțiune conștientă, putem transforma visurile noastre în realitate.

În timpul acestui portal, putem să folosim energia intensă a Universului pentru a ne curăța și a ne înnoi. Este un moment potrivit pentru a ne elibera de orice bagaj emoțional sau mental care ne împiedică să ne atingem adevăratul potențial.

Pe 4 Aprilie, un număr semnificativ de persoane vor experimenta o trezire profundă la adevărul lor personal. În plus, va exista o dorință comună printre mase de a-și arunca măștile metaforice și de a-și dezvălui sinele autentic.

Poți valorifica energia din 4/4/2024 incorporând numărul „7” în rutina ta zilnică. Încearcă să-ți setezi alarma pentru ora 7 a.m., repetând o mantră de șapte ori.

author avatar
Bănescu Aura Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...