Poliția a deschis dosar penal, după incidentul de la Colegiului Dimitrie Leonida din Bucureşti / Mai mulți elevi au ajuns la spital

Cinci elevi au ajuns la spital după ce un spray iritant, posibil paralizant, a fost folosit, marţi, în incinta Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida

UPDATE. Poliţia Capitalei a deschis dosar penal pentru mai multe infraţiuni, după incidentul din incinta Colegiului Dimitrie Leonida din Bucureşti. Adolescentul care a pulverizat spray lacromogen este audiat.

Poliţia Capitalei anunţă că a fost întocmit dosar penal, din oficiu, pentru săvârşirea infracţiunilor de “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi “lovire sau alte violenţe”, după incidentul de la Colegiul Dimitrie Leonida din Bucureşti.

”Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Siguranţă Şcolară, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, a transmis sursa citată.

Adolescentul de 15 ani care a pulverizat spray-ul lacromigen este audiat. În urma incidentului, 33 de elevi au fost monitorizaţi de medici, 25 fiind transportaţi la două unităţi medicale din Capitală.

Cinci elevi au ajuns la spital după ce un spray iritant, posibil paralizant, a fost folosit, marţi, în incinta Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Bucureşti. Doi dintre copii, cu vârste de 16 şi 17 ani sunt la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, având simptome respiratorii. Alţi trei copii sunt la Spitalul ”Marie Curie”, starea lor la acest moment fiind bună.

”În incinta clădirii Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Bucureşti a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant. În urma evenimentului sunt mai mulţi elevi care acuză stare de rău”, a transmis, marţi, ISU Bucureşti-Ilfov.

13 februarie 2024 BREAKING NEWS! Alertă la un colegiu din București, după ce s-a folosit spray iritant în incinta școlii / Mai mulți elevi au ajuns la spital

Sursa citată a rpecizat că au fost evaluaţi 15 elevi şi s-a luat decizia ca 5 dintre aceştia să fie transportaţi la spital.

”Alti elevi sunt in autospeciala pentru victime multiple si urmeaza a fi transportati la spital. Actiunea de evaluare medicala este in desfasurate, mai sunt si alti elevi cu acuze medicale similare pentru care se va lua o decizie privind necesitatea de a fi transportati la spital”, a mai transmis sursa citată. Mai multe autospeciale şi echipaje au fost direcţinate la faţa locului.

Știre în curs de actualizare!

CITIȚI ȘI:

Nicușor Dan îi întoarce „ceasul” lui Clotilde Armand. Primarul Capitalei nu susține demolarea unor restaurante din Herăstrău

author avatar
Vlad Andreea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte stiri

POPULARE