back to top
spot_img

Planșeul de la Pasajul Piața Victoriei, un pericol public

Nu doar planșeul și Pasajul Unirii au urgentă nevoie de reparații, ci și cel de la Pasajul Piața Victoriei, aflat într-o stare evidentă de degradare.

Că modul în care stau lucrurile în acea zonă nu sunt deloc în regulă a semnalat deja, încă din februarie, chiar edilul Capitalei, Nicușor Dan. Cu prilejul unei vizite pe șantierul Termoenergetica de la Victoriei a semnalat faptul că în timpul lucrărilor de reabilitare ale rețelei de conducte au început să cadă bucăți din pereții galeriei.

”Am fost pe șantierul de modernizare a conductelor Termoenergetica de la Piața Victoriei, unde muncitorii s-au confruntat cu o situație neprevăzută.

În timpul lucrărilor, au început să cadă porțiuni din pereții galeriei, dinspre bulevardul Iancu de Hunedoara spre Bulevardul Ion Mihalache, ceea ce presupune un pericol pentru muncitori.

A devenit astfel prioritară repararea galeriei, a pereților și a planșeului, prin intervenții de refacere a fierului beton și turnarea unui nou strat de beton pe o distanță de 350 de metri, sub Piața Victoriei.

După aceste operațiuni, Compania Energetica va relua lucrările de înlocuire a magistralei pe Obiectivul 4 – Grozăvești, care are o lungime totală de 11 kilometri, din care am schimbat până acum 5,8 kilometri”, spunea atunci Nicușor Dan.

Cad bucăți din planșeul din Pasajul Piața Victoriei

În această dimineață a venit un alt semnal de alarmă, referitor la planșeul din Pasajul Piața Victoriei. Iar anunțul a fost făcut de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, pe pagina sa de Facebook.

”Planșeul care susține Piața Victoriei. O imagine cât 1000 de cuvinte. 

Primăria Sectorului 1? Primăria Capitalei?
PS: Fotografie făcută de mine acum 10 minute, în pasajul rutier. “Defect” profesional, nu mă pot abține să nu văd și bune și rele la infrastructură.
PS2: Nu am blocat circulația pentru fotografie, pentru că era blocată deja”, a scris Scrioșteanu.

Cum cursa electorală a început, au existat și voci care susțin că poate să fie vorba despre o luare de poziție cu caracter politic. Chiar și așa, imaginile sugerează existența problemelor. Și necesitatea de a se demara lucrări de consolidare.

author avatar
Răzvan Codorean

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...