back to top
spot_img

Piedone, din nou câștigător în sondaje. Mesaj tranșant pentru contracandidații săi: „Sondajul real, urna de vot!”

Piedone, din nou câștigător în sondaje! Un nou sondaj CURS, realizat la nivel național în perioada 26 martie-2 aprilie, pe un eșantion de 1067 respondenți, indică intenția de vot a românilor la alegerile locale şi europarlamentare. Sondajul arată că primarul Cristian Popescu Piedone este favorit la Primăria Capitalei iar fiul său, deputatul Vlad Popescu Piedone, la Sectorul 5.

Cristian Popescu Piedone (PUSL) se află pe locul 1 cu un procent de 40%, Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de USR, este pe locul 2 cu 29%, medicul Cătălin Cîrstoiu, susţinut de alianţa PSD-PNL, are 20%.

Respondenții spun că au o părere foarte favorabilă în ceea ce îl privește pe Cristian Popescu Piedone

Referitor la gradul de favorabilitate ale personajelor politice angajate în lupta electorala pentru Capitală, 56% dintre respondenți spun că au o părere foarte favorabilă în ceea ce îl privește pe Cristian Popescu Piedone, 67% au o părere favorabilă despre Nicuşor Dan, în timp ce 41% spun că au o părere favorabilă despre medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al alianței PSD-PNL. Mihai Enache de la AUR este văzut în mod favorabil de 45% dintre respondenții la sondaj.

4 aprilie 2024 Piedone, din nou câștigător în sondaje. Primarul Sectorului 5, mesaj tranșant pentru contracandidații săi: "Sondajul real este urna de vot!"
Piedone din nou câștigător în sondaje

Preferințele la vot pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024

Întrebați apoi, despre preferințele la vot pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, alianța PSD-PNL are o intenție la vot de 49%. Pe locul doi este Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-Forţa Dreptei) cu 23%, urmată cu 13% pentru Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR). Partidul Umanist Social Democrat (PUSL) are 9%, în timp de SOS România a obținut în acest sondaj de opinie 9%.

În ceea ce privește intenția la vot pentru Primăria Capitalei, alianța PSD-PNL are 19%, Alianţa Dreapta Unită (USR-PMP-Forţa Dreptei) 23%, Alianţa pentru Unitatea Românilor (AUR) 13%, Partidul Umanist Social Democrat (PUSL) are 11% şi SOS România are 3%.

Referitor la intenția de vot pentru candidații la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone (PUSL) se află pe locul 1 cu un procent de 40%, Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de USR, este pe locul 2 cu 29%, medicul Cătălin Cîrstoiu, susţinut de alianţa PSD-PNL, are 20%, în timp ce Mihai Enache (AUR) are 4%, iar Diana Şoşoacă (SOS România) are de asemenea 4%.

4 aprilie 2024 Piedone, din nou câștigător în sondaje. Primarul Sectorului 5, mesaj tranșant pentru contracandidații săi: "Sondajul real este urna de vot!"
Piedone din nou câștigător în sondaje

„Poate să mă dea cu 1.100% câștigător. Voi munci ca și cum avea voi avea 1%”

Cristian Popescu Piedone a subliniat la Antena 3 că singurul sondaj relevant este urna de vot și a îndemnat cetățenii Bucureștiului să își exercite dreptul lor civic prin participarea la vot.

”Am spus de la început, sondajele sunt pentru eter. (…) Eu nu să-mi opresc niciodată motoarele, indiferent ce sondaj e. Poate să mă dea cu 1.100% câștigător. Voi munci ca și cum avea voi avea 1%. Pe mine nu mă interesează. Sondajul real este urna de vot.

„Oameni buni, ieșiți la vot!”

„Eu n-o să vă spun ‘votați Piedone’. Eu n-o să vă spun, dar ieșiți la vot. Absenteismul dumneavoastră va face regiile cancelarilor partidelor jucătoare (…). Voi sunteți stăpânii acestui București. Voi plătiţi taxele și impozitele.Nu vă spun nimic altceva. Eu, Cristian Piedone, așa cum consideră Nicușor, circar sau microb grobian, cum mă prezintă alt candidat care vine într-un halat alb”, a mai precizat Cristian Popescu Piedone.

CITIȚI ȘI:

Klaus Iohannis este de neclintit! Președintele României nu-i lasă cale liberă lui Rutte: “Nici să mă retrag, nici să negociez altceva”

author avatar
Vlad Andreea Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...