back to top
spot_img

Pasionați de călătorii? O companie vă plătește să mergeți prin Europa cu trenul. Care sunt condițiile

Compania Radical Storage plătește un pasionat de călătorii pentru a explora Europa cu trenul de noapte pe parcursul unei luni din vara aceasta. Persoana care câștigă va călători gratuit și va primi suma de 575 de euro, plus alte beneficii oferite firmă.

Călătoriile cu trenul de noapte la cușetă sunt un trend în 2023. Popularitatea acestor deplasări au inspirat compania să angajeze o persoană care să testeze trenurile de noapte și să călătorească gratuit prin Europa.

Oferta companiei include un abonament lunar Interrail pentru Europa, până la cinci călătorii de noapte pe rute diferite, folosirea gratuită timp de o lună a rețelei Radical Storage pentru depozitarea bagajelor și 575 de euro pentru cercetare și munca depusă.

Cum și cine poate aplica

Poate aplica oricine cu vârsta de peste 18 ani, care cunoaște limba engleza și este dispus să exploreze Europa și să scrie despre experiența sa. De asemenea, candidații trebuie sa aibă posibilitatea de a călători în mod legal pe continent, astfel că documentele de călătorie trebuie să fie valide.

Înscrierile se fac prin intermediul unui formular până la data de 5 iulie 2023 pe site-ul companiei — aici.

Persoana selectata își poate planifica singură călătoriile. Totodată, aceasta va trebui să scrie un articol pe platforma online Radical Storage prin care să analizeze rutele și trenurile de noapte.

Ce trebuie să conțină articolul

În materialul scris, persoana trebuie să descrie experiența călătoriei, calitatea somnului, ușurința de îmbarcare și de folosire a trenurilor, spațiul de stocare al bagajelor, facilitățile oferite și profesionalismul echipajului de pe tren.

În același timp, cel care va testa serviciile va trebui sa facă fotografii și înregistrări video care vor fi postate pe conturile de pe rețelele de socializare ale companiei. Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul Radical Storage.

Călătoriile cu trenul par a fi una dintre tendințele de top ale anului 2023.

Având în vedere emisiile de la deplasările pe distanțe lungi cu trenul de 20 de ori mai mici decât zborul comercial mediu, bonusul de mediu al călătoriei cu trenul este uriaș.

Pe măsură ce prețurile ridicate la combustibil cresc costurile zborurilor, cererea pentru itinerarii fără zbor este în creștere – iar noile rute fac călătoriile cu trenul peste țară mai convenabile și mai accesibile.

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...