back to top
spot_img

Ospăț de zile mari pentru Putin și Kim Jong-un: ciorbă de cosaș de Amur și șerbet de cătină

Vladimir Putin l-a încântat pe Kim Jong-un cu o cină luxoasă, la cosmodromul Vostochny. Pe masă au fost foarte multe feluri de mâncare din zona extremului orient rus, așa cum stă bine la casele mari. La toast, dictatorul nord-coreean a zis că este convins că Rusia va înfrânge răul din Ucraina.

La aperitiv, cei doi lideri și delegațiile care i-au însoțit au fost serviți cu salată de rață cu smochine și nectarine, găluște cu crab de Kamceatka, potrivit informațiilor Digi 24.

Primul fel a constat în ciorbă de cosaș de Amur. Cosașul este un fel de crap care trăiește în râul Amur, care desparte Rusia de China. La felul doi s-au servit sturion cu legume și ciuperci, precum și antricot de vită cu legume la cuptor.

Desertul a constat în merișoare de taiga cu muguri de pin și lapte condensat, precum și șerbet de cătină. De asemenea, invitații au fost serviți cu două tipuri de vin din Rusia. Înainte ca Putin și Kim să se așeze la masă oamenii liderului nord-coreean au verificat dacă scaunul pe care urma să stea acesta este rezistent.

Vladimir Putin a remarcat că Kim Jong-un „demonstrează un mare interes pentru tehnologia rachetelor”

Președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong Un s-au întâlnit, miercuri, la Cosmodromul Vostocni din Rusia. Anterior, Putin a spus că cei doi vor „discuta toate problemele” când a fost întrebat dacă vor vorbi despre stocurile de arme.

„Mă bucur să te văd”, a spus Putin după ce l-a salutat pe liderul nord-coreean cu o strângere de mână care a durat aproximativ patruzeci de secunde.

Liderii Rusiei și RPDC au inspectat complexul de lansare al complexului de rachete spațiale Soyuz-2. Vladimir Putin a remarcat că Kim Jong-un „demonstrează un mare interes pentru tehnologia rachetelor”.

Negocierile dintre Putin și Kim Jong-un, potrivit autorităților americane, vor viza furnizarea de arme pentru războiul din Ucraina.

Coreea de Nord are stocuri semnificative de obuze de artilerie și rachete nedirijate care ar putea fi folosite cu echipamente militare din epoca sovietică pentru a lansa atacuri fără discriminare asupra Ucrainei, a raportat Bloomberg.

CITIȚI ȘI:

VIDEO cu a doua explozie de la Crevedia. S-a creat celula de criză la MAI. 1 mort și 46 de răniți. UPDATE

Explozie puternică la o stație GPL, în apropiere de București. Un deces și mai multe persoane rănite /VIDEO

Primarul din Caracal se suspendă din calitatea de membru al PSD și din orice altă funcție politică deținută după tragedia de la Crevedia

author avatar
Vlad Andreea Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...