back to top
spot_img

Nicușor Dan: “Piedone e un măscărici care acceptă să i se pupe mâna”

Campania electorală 2024. Cum se jignesc contracandidații

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre campania electorală marcată de atacuri dure din partea unor contracandidați. 

3 aprilie 2024
Nicușor Dan Piedone e un măscărici care acceptă să i se pupe mâna

Nicușor Dan și contracandidații la Primăria Capitalei

Despre Cătălin Cîrstoiu, care a sugerat că nu există o pastilă anti-prostie, Nicușor Dan a ales să nu răspundă direct, în timp ce despre Cristian Popescu Piedone l-a caracterizat ca fiind un „măscărici”, evidențiind lipsa sa de proiecte concrete pentru București.

3 aprilie 2024 Se retrage Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei? Medicul spulberă toate speculațiile!
Cătălin Cîrstoiu

 

„Cristian Popescu Piedone este un măscărici în esență, face doar circ. Nu am văzut proiecte. Aștept.” a declarat Nicușor Dan.

3 aprilie 2024 Nicușor Dan: “Piedone e un măscărici care acceptă să i se pupe mâna”
Nicușor Dan Piedone e un măscărici care acceptă să i se pupe mâna

Nicușor Dan, despre realizări și propriile greșeli

Actualul primar al Capitalei a prezentat proiectele pe care le-a început și pe care ar vrea să le continue în următorul mandat, dacă va fi ales din nou: “Eu vreau să continui ce am început: termoficare, autobuze noi, să stopăm dezvoltarea haotică a orașului. Am făcut foarte multe greșeli, nu am comunicat suficient”.

3 aprilie 2024 Nicușor Dan
Nicușor Dan primarul Capitalei

Nicușor Dan: Piedone, un eșec al clasei politice și al spațiului mediatic

Nicușor Dan a exprimat o nedumerire față de simpatizanții care îl sprijină pe Piedone: “Eu cred că faptul că oamenii îşi pun speranţe într-un om cum este Cristian Popescu Piedone înseamnă un eşec al unei clase politice din care fac şi eu parte şi un eşec, cumva, al spaţiului mediatic”.

3 aprilie 2024
Nicușor Dan primarul Capitalei
3 aprilie 2024 Nicușor Dan: “Piedone e un măscărici care acceptă să i se pupe mâna”
Nicușor Dan Piedone e un măscărici care acceptă să i se pupe mâna

Nicușor Dan: “Piedone e un măscărici care acceptă să i se pupe mâna”

Dan a argumentat că modelul de primar pentru București ar trebui să fie unul asemănător cu cel din marile capitale europene, unde primarii nu se implică personal în gestionarea fiecărei probleme, ci oferă o strategie de dezvoltare a orașului.

“În discuţiile pe care le am şi eu, şi oamenii care strâng semnături, cei care îl votează spun: ‘Ştim că este un hoţ, numai că este un manager”’. Şi atunci eu le-aş pune întrebarea: unde vrem noi să ducem Bucureştiul acesta? Vrem să îl ducem, în opinia mea, acolo unde este Koln, unde este Paris, unde este Roma, adică unde sunt oraşele unde ne place să ne ducem şi la care ne place să ne raportăm. Credeţi că primarul din Koln merge cu o roabă pe stradă şi dă un telefon, la fiecare groapă pe care o găseşte? Sau este un om care se îmbracă la costum, care vorbeşte cu marile bănci, cu marii dezvoltatori şi care dă un cadru de dezvoltare oraşului? Eu cred că acesta este modelul. Adică, în niciun caz cineva care merge pe stradă şi acceptă să i se pupe mâna. Nu cred că este primarul pe care noi îl vedem în Paris sau în Londra”, a afirmat Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

3 aprilie 2024 Cîrstoiu îl atacă pe Nicușor Dan: "Zero proiecte noi pentru București”
Cîrstoiu îl atacă pe Nicușor Dan Zero proiecte noi pentru București

Polița pentru Gabriela Firea

De asemenea, primarul general în funcție a criticat laudele aduse de reprezentanții PNL și PSD mandatului Gabrielei Firea, afirmând că aceasta a fost un administrator slab, responsabil de falimentul companiei de termoficare Radet și al Primăriei.

author avatar
Raluca Dan Redactor
Sunt jurnalist de peste 20 de ani și am lucrat în mai multe redacții de televiziuni și ziare naționale.

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...