back to top
spot_img

Mitică Dragomir, operat pe viu în copilărie: “Visez acuma și noaptea”

Mitică Dragomir are 77 de ani și spune că secretul longevității este somnul

Mitică Dragomir a povestit că a fost operat pe viu în copilărie, experiență care și acum îi dă coșmaruri. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că a rămas traumatizat pe viață de ce s-a întâmplat atunci când era sărac, așa cum spune el. Mitică Dragomir are acum bani să se trateze și în Dubai, dacă vrea, dar amintirile din copilărie îi dau și acum fiori reci.

Mitică Dragomir și-a amintit de copilăria săracă și perioada comunismului, în care multe din intervențiile chirurgicale se făceau fără anestezie. Astfel, Mitică Dragomir a trecut printr-o operație de îndepărtare a amigdalelor “pe viu”, care îi dă și acum coșmaruri.

„Când am fost mic și sărac… Acuma nu mai sunt sărac. Am o pensie așa bună că pot să stau la Dubai. M-am dus la o școală profesională și am reușit la Combinatul Chimic din Craiova, dar m-au repartizat apoi la Făgăraș și stăteam numai bolnav, numai cu temperatură.

Am fost operat pe viu de amigdale, mi-au tăiat pe viu. Visez acuma și noaptea. Acum 70 de ani aproape, fii atent, 60 și ceva de ani am fost operat pe viu și n-am avut nimic cu gâtul. Răcisem acum câteva zile, am luat două Nurofene și mi-a trecut”, a povestit Mitică Dragomir despre experiența care l-a traumatizat, la MAX Profețiile lui Mitică.

Secretul longevității lui Mitică Dragomir, la 77 de ani

În contimuare, Mitică Dragomir a dezvăluit și care este secretul longevității sale. Antreprenorul de 77 de ani spune că secretul atingerii unei astfel de vârste este, dincolo de orice, odihna.

„Le spun tuturor: pe primul loc e odihna, nu e mâncarea. Dormiți două ore la prânz. Noaptea nu prea dorm, dar dorm ziua, de la 14 la 16. Între 14 și 16 nu răspund. Ce regim de viață am eu? Dorm două ore după-amiază de când m-am născut. Domnule, oriunde sunt (dorm, n. red.).

Citește și: Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce Reghecampf a devenit tată a patra oară

Le spun și oamenilor, între orele 14 și 16 nu sunt. Iau un medicament preventiv și, după ce beau 50 de grame de pălincă, dorm. Eu dorm numai cu geamul deschis, chiar și iarna. Și, fii atent, mănânc toate prostiile din lume, gras, ardeiat, tot, tot, tot, brânzeturi, dar nu mănânc mult. 

A făcut nevastă-mea două tăvi de baclavale… Poate și gena, dar odihna e pe primul loc și sfătuiesc pe toată lumea. Odihna și băutură cât mai puțină. Eu n-am fost beat niciodată, de drogat, nu m-am drogat. Am pierdut la nopți… Dar am dormit ziua”, a concluzionat Mitică Dragomir.

Citește și: Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi, în Maldive. Cum arată inelul

author avatar
Bănescu Aura

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...