back to top
spot_img

Marcel Ciolacu intervine în greva poștașilor. Șeful Poștei Române, amenințat cu demisia

Marcel Ciolacu i-a cerut directorului Poștei Române să rezolve urgent situație

Marcel Ciolacu intervine în greva poștașilor! Premierul a declarat, marţi, despre greva poştaşilor că, în situația în care pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română, crede că directorul Poştei va pleca.

Oficialul a precizat că a avut o discuţie pe această temă şi le-a transmis şi ministrului şi directorului Poştei să rezolve situaţia cât mai rapid. Premierul a afirmat după şedinţa conducerii PSD că a avut o discuţie, privind greva poştaşilor, cu directorul companiei Poşta Română, în care i-a cerut să rezolve situaţia rapid.

”Am avut o discuţie cu domnul ministru şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul ( Poştei Române, nr). Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid”, a afirmat Ciolacu.

”În cazul în care, Doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română, cred că domnul director va pleca”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre greva poştaşilor.

2 aprilie 2024 Marcel Ciolacu intervine în greva poștașilor. Șeful Poștei Române, amenințat cu demisia
Marcel Ciolacu intervine în greva poștașilor Șeful Poștei Române amenințat cu demisia

Care este nemulțumirea angajaților Poștei Române

Angajaţi ai Poştei Române – aflaţi de luni în grevă generală din cauza salariilor mici – transmit individual scrisori către liderii coaliţiei de guvernare Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă prin care anunţă că au un salariu lunar de 2100 de lei net şi menţionează că le-a ajuns cuţitul la os.

În scrisoare mai arată că angajaţii Poştei sunt săracii României şi lucrurile nu mai pot continua aşa.

CITIȚI ȘI:

România este sub ALERTĂ de vijelii! Avertisment ANM de cod portocaliu

author avatar
Vlad Andreea
  1. Situația actuală a angajaților Poștei Române este alarmantă și necesită o soluție imediată. Sper ca dialogul dintre conducere și angajați să ducă la îmbunătățiri concrete în condițiile de muncă și salarizare. Solidaritate cu poștașii în lupta lor pentru drepturi echitabile!

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...