Situat într-o clădire din perioada interbelică, Manu Bistro din Târgoviște este un restaurant concept ce ridică gastronomia la rang de artă. Cei care îi trec pragul nu se bucură doar de mâncare, ci de o veritabilă experiență culinară.
Atmosfera istorică a fostei cetăți de scaun Târgoviște se regăsește și la Manu Bistro. Restaurantul funcționează într-o locuință care a fost transformată, ideea aparține proprietarului Emanuel Câmpeanu, care, din pasiune pentru arta culinară, și-a dorit să ofere oaspeților săi mai mult decât mâncare — o experiență gastronomică deosebită.
La Manu Bistro nu există meniu fizic printat
Bucătăria și meniul se concentrează în jurul unui cuptor pe cărbune, regele cuptoarelor Josper, și pune un accent deosebit pe preparatele din carne, cu un focus special pe vita maturată.
Meniul se schimbă zilnic, ceea ce aduce o versatilitate mai mare în preparate și elimină grija gestionării stocurilor mari, acestea fiind păstrate în cantități mici și limitate.
Fiind un restaurant de tip concept, programul diferă de cel obișnuit din domeniul Horeca, și oferă echipei ocazia unui respiro binevenit la sfârșit de săptămână, cu ziua de duminică întotdeauna liberă.
Scopul principal al experienței oferite este de a construi o relație deschisă între echipa restaurantului și oaspeți, astfel încât preferințele culinare ale fiecărui client să fie satisfăcute și transformate în preparate unice, în armonie cu specificul locației.
Atmosferă relaxantă pentru o experiență culinară unică
Manu Bistro aspiră mereu să creeze o atmosferă relaxată, unde oaspeții se pot bucura de mese fără grija alegerii preparatelor. În plus, clienții sunt ghidați în alegerea vinurilor potrivite, pentru a completa și a îmbogăți perfect experiența gastronomică.
Manu Bistro a câștigat rapid popularitate, fiind apreciat pentru atmosfera sa călduroasă și pentru atenția deosebită acordată alegerii ingredientelor, un aspect care face diferența. Acest lucru este reflectat și în recenziile clienților, iar pagina de Instagram a restaurantului confirmă succesul său.
CITIȚI ȘI: Top 20 orașe din lume unde se mănâncă cel mai bine