back to top
spot_img

Lumea altfel: O creatoare de conținut face o călătorie unică /VIDEO

Creatoarea de conținut Jess Stone face o călătorie unică pe motocicletă în jurul lumii, împreună cu câinele ei pe nume Whimsy, dar și cu soțul ei, Greg, după cum relatează CNN.

În martie, soțul ei Greg a fost lovit de un autobuz în timp ce mergea pe autostrada Panamericană. Accidentul l-a lăsat cu mai multe oase rupte, dar cu ajutorul lui Whimsy, cei doi au reușit să treacă mai ușor peste evenimentul neplăcut.

Producătorul de motociclete Triumph le-a oferit lui Stone și soțului ei două motociclete noi, două motociclete de aventură Tiger 900, înainte de a porni la drum în iulie. Ei au vizitat diverse activități și animale – inclusiv un spectacol canin, câini de căutare și salvare, scufundări cu câini și chiar sesiuni de yoga pentru căței – în timpul pelerinajului GoRUFFLY, care a durat puțin mai puțin de o lună.

Whimsy a reușit să se obișnuiască

Stone explică faptul că obișnuirea câinelui cu purtarea ochelarilor de protecție este una dintre cele mai dificile părți ale călătoriei. Din fericire, Whimsy a reușit să se obișnuiască relativ repede și nu s-a agitat”.

De asemenea, au făcut câteva plimbări de antrenament cu ea pentru a vedea dacă se poate descurca să stea pe motocicletă pentru perioade lungi de timp.

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...