back to top
spot_img

Concerte timp de 6 zile în minivacanța de 1 Mai și de Paște. “Vă aşteptăm pe toţi pe litoral “

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19,00, în staţiunea Mamaia şi în oraşul Constanţa

Artiști cunoscuți vor susține concerte timp de șase zile şi şase nopţi în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte, pe litoral, a transmis marţi Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia – Constanța.

Distracţie, voie bună, mult soare sunt câteva dintre elementele minivacanţei de 1 Mai şi Paşte.

Câteva zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi pe litoral în prima săptămână a lunii mai, odată cu deschiderea sezonului estival2 aprilie 2024 2 aprilie 2024

„Hotelurile şi restaurantele din staţiunea Mamaia îşi vor deschide porţile pentru turişti. Se anunţă vreme excelentă, perfectă pentru vacanţa de primăvară! Ieşim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susţinute de artişti îndrăgiţi ai muzicii româneşti. Vă aşteptăm pe toţi la mare! Indiferent că alegeţi staţiunea Mamaia sau oraşul Constanţa, polul distracţiei este aici!”, a declarat preşedintele OMD Mamaia – Constanţa, George Măndilă.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19,00, în staţiunea Mamaia dar şi în oraşul Constanţa

Programul este următorul: Scenă Piaţeta Cazino – staţiunea Mamaia / 1 mai – Lora, Mihai Mărgineanu; 2 mai – Misha, Lidia Buble; 3 mai – Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu; Scenă Piaţa Ovidiu – oraşul Constanţa / 4 mai – Ţăndărică & invitaţii: Diana Bucşa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace; 5 mai – Keo, Loren, Proconsul; 6 mai – Edward Sanda, Holograf. În luna mai, în staţiunea Mamaia vor avea loc Festival du Bonheur şi festivalul de muzică electronică Sunwaves.

„În afara concertelor din perioada 1-6 mai, dar şi în restul lunii, destinaţia Mamaia Constanţa îşi aşteaptă turiştii şi la Festival du Bonheur, în perioada 30 aprilie – 6 mai. Cel mai gustos festival, cu preparate delicioase, se va organiza la capătul staţiunii Mamaia – intrarea din zona Summerland. Totodată, Festivalul Sunwaves se va desfăşura în staţiunea Mamaia în intervalul 1-7 mai 2024. Sunwaves este un festival de muzică electronică foarte apreciat şi reuneşte artişti de renume din ţară şi din străinătate. Locaţia exactă a desfăşurării evenimentului va fi anunţată în prealabil de organizatori”, se mai menţionează în comunicat.

Citiți și

Un întreg continent amenințat de secetă extremă timp de zeci de ani!

author avatar
Vlad Magda
  1. Concertele organizate în minivacanța de 1 Mai și de Paște pe litoralul românesc sunt o inițiativă excelentă pentru a atrage turiști și a oferi distracție de calitate. Programul variat și prezența artiștilor îndrăgiți promit să transforme Mamaia și Constanța în adevărate poluri ale distracției. Aștept cu nerăbdare să particip la evenimentele planificate și să mă bucur de atmosfera vibrantă a litoralului!

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...