back to top
spot_img

Lidl retrage de la vânzare un lot de produse posibil contaminate cu Salmonella

Clienții pot returna produsul fără să fie nevoie de bonul fiscal

Lidl a decis retragerea unui nou lot din produsul său „Nuggets cu pui”, din cauza suspiciunii de prezență a bacteriei Salmonella, informează ANSVSA. Produsul afectat poate fi returnat în magazine.

4 aprilie 2024 Lidl retrage de la vânzare un lot de produse posibil cu Salmonella
Lidl retrage de la vânzare un lot de produse posibil cu Salmonella

Suspiciuni de Salmonella

Anunțul ANSVSA informează că producătorul GEKA a decis rechemarea preventivă a produsului „Culinea Nuggets cu pui 500 g”, cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, din cauza suspiciunii de prezență a bacteriei Salmonella.

Conform comunicatului oficial, există posibilitatea ca produsul din lotul respectiv să conțină salmonella, o bacterie care poate provoca boli gastrointestinale severe, mai ales la categoriile vulnerabile de persoane, cum ar fi copiii, vârstnicii, femeile însărcinate sau cei cu sistemul imunitar slăbit.

 

Clienții pot returna produsul fără să fie nevoie de bonul fiscal

Din considerente legate de siguranța consumatorului, atât producătorul GEKA, cât și Lidl România au reacționat prompt și au retras imediat acest lot de produse de la comercializare.

Clienții sunt sfătuiți să nu consume sub nicio formă produsul din acest lot și să-l returneze în oricare dintre magazinele Lidl, unde li se va restitui contravaloarea acestuia, chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Este important de menționat că pe 15 martie, Lidl a retras un alt lot din același produs, din motive similare.

author avatar
Raluca Dan Redactor
Sunt jurnalist de peste 20 de ani și am lucrat în mai multe redacții de televiziuni și ziare naționale.

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...