Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani și redeschide Pine Garden Café!

Hotelul Crowne Plaza Bucharest a devenit. de-a lungul anilor, un nume emblematic în peisajul hotelier din București, fiind recunoscut pentru serviciile de calitate și atenția la detalii. Hotelul a reușit să atragă oaspeți din întreaga lume: oameni de afaceri, turiști și personalități din diverse domenii, remarcându-se ca o destinație perfectă pentru evenimente, atât private cât și corporate.

„Fideli sloganului ANA Hotels Calitatea este viitorul nostru, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul. Suntem încântaţi să anunţăm cu această ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalaţi. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcţia asigurării unei surse de energie verde, care să satisfacă integral necesităţile hotelului nostru”, a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză, de către InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locații din țară care operau sub un brand internațional.

S-a redeschis terasa Pine Garden Café

„Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulţumi oaspeţilor noştri pentru încredere şi loialitate. Suntem mândri de reputaţia noastră şi vom continua să oferim experienţe rafinate şi în următorii ani. Hotelul acordă o atenţie deosebită clienţilor care l-au consacrat pe piaţa destinaţiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferinţe şi evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest îşi reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte şi să adopte soluţii sustenabile în domeniul protejării mediului”, a declarat Dan Volentir, Director General Crowne
Plaza Bucharest.

Cu aceeași ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi și de preparate culinare savuroase, inspirate din bucătăria mediteraneană.

Ceea ce face terasa Pine Garden Café atât de specială este amplasarea sa într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, care te face să te simți ca în vacanță, departe de agitația orașului.

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte stiri

POPULARE