back to top
spot_imgGică Contra decretează: “Horia Constantinescu, șeful ANPC, umblă cu puiul vopsit”

Cu câteva ore înainte de a-și anunța candidatura la șefia județului Constanța, șeful ANPC, Horia Constantinescu, a dat niște grăunțe puișorilor de prin presă printr-un anunț care a îngălbenit tot poporul consumator de cotcodăcitoare. Specializat în știri false cu explozie întârziată, șeful ANPC s-a proptit fix între copanele puilor crescuți bio și a zis despre cărnița acestora că e vopsită în galben icter.

Șeful ANPC a băgat în sperieți OMV-ul închizând câteva stații și dând amenzi substanțiale

Venit din județul șmecherilor cu vedere la mare, unde va candida la șefia Consiliului Județean și uns cu loțiuni de plajă cu factor mare de protecție PSD, domnul Constantinescu se pare că a băgat-o de data asta pe mâneca pantalonilor. Că se pricepe la crescut pui, cât se pricepe vrabia la mecanică auto, e clar ca supa de pasăre. Cu toate acestea, Superman al protecției consumatorilor, al cărui tupeu urcă cu liftul până pe cele mai înalte culmi ale hotelului Burj al Arab, rupe ulucile de la gard să iasă câinii acuzațiilor și zice:

“Dacă adăugăm și ingredientul salmonella, descoperit la unele ferme de către colegii noștri, în condițiile în care la fiecare dintre aceste structuri ar trebui să existe filtre serioase, nu superficiale, atunci puiul vopsit devine și un pericol pentru sănătatea noastră”, afirmă Constantinescu, adăugând că, „astăzi vom trimite informare către absolut toate instituțiile ce pot verifica cum s-a ajuns în această situație și cine a acoperit adevărul”.

Stau să mă gândesc dacă în tramvaiul care circulă prin noaptea minții șefului de la ANPC nu se află și ideea cum că procesatorii de carne de pui au niște angajați care injectează cotcodacii cu suc de dovleac ca să se coloreze cărnița și târtița în galben și la ieșire sunt stropiți cu furtunul cu Gallus ca să aibă pielea galbenă. În loc să-și vadă de zecile de mii de plângeri  care vin pe unicul canal de comunicare mediatică lăsat deschis de ANPC, pentru că șmecherii de acolo nu vor să stea de vorbă cu poporul și primesc numai plângerile online, la care îți răspund la sfântul ăla care stă în stația de autobuz, de zice Sfântul Așteaptă, Constantinescu se dă membru al Academiei Știutorilor de Detoate, conduse cu mâna forte de Monica Tatoiu și bagă puiul afirmaților într-o oală care nu-i fierbe în casă. Evident, răspunsul de la ANSVSA, adică ăia care se ocupă cu securitatea alimentară, a fost cu înjurături printre dinți frumos mascate.

Iată ce zice vicepreședintele acestei instituții: “lnduce în eroare că produsele comercializate de producătorii români sunt infestate sau li se adaugă coloranți. Fiecare lot de păsări care se sacrifică în ferme e testat de salmonella. Îi explic public lui Horia Constantinescu că sunt 2.500 de tipuri de salmonella, dintre care doar două sunt periculoase și sunt reglementate. Consumatorii trebuie să știe că noi nu mâncăm carne sterilă, doar produsele sterile din conservă nu conțin bacterii. Orice aliment pe care punem mâna are salmonella”, a spus Mihai Ponea, care se cam pricepe. I s-au alăturat să dea capete în gura declarației și fostul ministru Petre Daea și fostul ministru Adrian Chesnoiu, care sigur că au văzut pui și prin ferme, nu numai la rotisor. Scandalul a continuat cu demisia domnului Constantinescu și cu negarea demisiei, urmând ca zilele viitoare să vină cu negarea negării negație demisiei. Întrebarea care colcăie în popor, precum algele la malul mării, este câtă credibilitate ar putea să aibă Horia Constantinescu în calitate de conducător suprem al județului, mai ales că un alt predecesor al său, Nicușor Constantinescu (or fi rude?) a făcut cunoștință cu meniul de pușcărie ani buni.

M-am sfătuit cu puiul cu trei picioare, de care au vorbit ăștia în Evenimentul Zilei prin anii ’90 și care a zis că el știe exact ce se întâmplă cu puiul galben, dar nu vrea să-mi spună și am ajuns la concluzia de a-i sfătui pe cetățenii județului cu ieșire la mare să nu voteze minciuna aducând la conducerea județului un alt escroc. 

Astăzi Gică Contra vă urează să aveți pui de melci inteligenți și cârnați vorbitori.

CITIȚI ȘI: Gică Contra: Coaliția PSD-PNL bagă votanți în grădina lui Piedone” (oficiuldestiri.ro)

author avatar
Mircea N Stoian

Lasă un răspuns