Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei din partea PSD și actualul coordonator de campanie electorală pentru Cătălin Cîrstoiu, a clarificat zvonurile despre refuzul ei de a-l ajuta pe medicul care candidează pe postul pe care ea și l-a dorit, cel de primar general.
Firea: “Munca noastră e mai dificilă. Campania mea era bine pusă la punct”
Firea a vorbit despre cât a făcut campanie pentru propria-i candidatură și cum își planificase acțiunile până la alegerile locale. Aceasta a subliniat că, deși situația este mai dificilă acum cu noul candidat, nu intenționează să renunțe și consideră că nimic nu este imposibil.
“Nu este adevărat că nu voi face campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu. Am afirmat că voi munci de 10 ori mai mult. Pentru mine, campania mea s-a întins pe trei ani și jumătate, în care am străbătut toate sectoarele și cartierele, discutând cu oameni de toate categoriile sociale și profesionale. Campania mea era deja bine pusă la punct. Acum, cu noul candidat, munca noastră este puțin mai dificilă, dar nu renunțăm, nu este imposibil”, a declarat Gabriela Firea.
Firea: “Nicușor Dan are încă un procent destul de mare. Nu cred în sondaje”
Ea a subliniat că există opinii împărțite în ceea ce privește alegerile viitoare și că actualul primar, în mod surprinzător, încă are un procent considerabil de susținere. Firea a exprimat îndoieli cu privire la sondaje.
“Ştiu că actualul primar, într-un mod incredibil din punctul meu de vedere are incă un procent destul de mare. Nu cred în sondaje”, a afirmat Gabriela Firea, la Antena3.
PSD se bazează pe nemulțumirea bucureștenilor
“Coroborând procentul de nemulțumire, care este de aproximativ 70%, este greu de crezut că actualul primar ar putea avea aproape 30% din intențiile de vot. Cred că adevărul este undeva la 17-18%, aproximativ cât are USR în București. Suntem două partide importante în țară și cred în șansa candidatului comun”, a adăugat Firea.
Ea a explicat că este important pentru PSD și PNL să câștige alegerile, nu doar pentru a obține o victorie asupra altor partide, ci pentru a aduce schimbări în sistemul administrativ considerat incorect.