back to top
spot_img

Fiica lui Vadim Tudor candidează din partea AUR

Unul dintre contracandidați este fiul lui Cristian Popescu Piedone

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, candidează din partea AUR la Primăria Sectorului 5 din București, încercând să-și facă loc într-un peisaj politic dominat de nume consacrate. 

Fiica lui Vadim Tudor candidează din partea AUR 

Într-o conferință de presă a fost anunțată oficial candidatura Lidiei Vadim Tudor. Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria Capitalei, a declarat că are încredere că Lidia Vadim Tudor va avea succes la aceste alegeri.

“Este nevoie de un primar care să nu se teamă să își asume proiecte serioase, proiecte mari de investiții.”, susține el.

AUR: “O femeie curajoasă”

Candidata este redactor-șef al Revistei România Mare din 2015 și are studii în jurnalism și psihologie la Universitatea Spiru Haret.

”Lidia Vadim Tudor continuă astfel lupta politică patriotică a tatălui ei, reputatul Corneliu Vadim Tudor, şi demonstrează că este o femeie curajoasă alegând să candideze pentru postul de primar al unui sector foarte greu, aşa cum este Sectorul 5”, e completat în comunicatul de presă al AUR.

2 aprilie 2024 Fiica lui Vadim Tudor candidează din partea AUR
Fiica lui Vadim Tudor candidează din partea AUR

Candidații la Primăria Sectorului 5

Ceilalți candidați anunțați pentru Primăria Sectorului 5 sunt: Adrian Vigheciu (PSD-PNL), Alexandru Dimitriu (USR – Alianța Dreapta Unită) și Vlad Popescu (PUSL).

author avatar
Raluca Dan
Sunt jurnalist de peste 20 de ani și am lucrat în mai multe redacții de televiziuni și ziare naționale.

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...