back to top
spot_img

Fiica cea mare a lui Gigi Becali a făcut o afacere profitabilă dintr-un hotel de la mare

Un hotel din stațiunea Venus al lui Ioan Niculae, cumpărat de Gigi Becali în 2021, a devenit un  generator de profit. Autoarea acestui succes financiar este însăși fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora. Hotelul clasificat la cinci stele l-a primit cadou de la tatăl ei. 

Theodora Becali Mincu, fiica cea mare a omului de afaceri George Becali, şi soţul său, Mihai  Mincu, au redeschis în 2022 fostul hotel Inter din staţiunea Venus. Hotelul a fost achiziționat de Teodora Becali în 2021 și a primit denumire Becali Hotels

Hotelul, construit în 1971, are 5 etaje, 92 de camere, o suprafaţă construită de 2.670 metri pătraţi şi un teren de 4.584 metri pătraţi. Are acces direct la plajă, două restaurante şi piscină exterioară.

Gigi Becali a cumpărat hotelul Inter deținut de Interagro, aflată în reorganizare, în toamna 2021. „L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie (n.red. – Ioan Niculae, patronul Interagro) și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, spunea Gigi Becali, pentru Economica.net.

Hotelul din Venus are 54 de camere clasificate la 5 stele

Fostul hotel Carmen a fost renovat și deshis în 2013 în urma unor investiții de 10 de milioane de euro. Prețul la care s-a adjudecat hotelul este de 6,8 milioane de euro, potrivit aceloraşi surse. Hotelul Inter din staţiunea Venus, care face parte din grupul de firme Interagro, aflat în reorganizare, a fost scos la licitație din 2019.
Hotelul are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

Becali Hotels SRL a fost înființată la începutul lunii aprilie 2022. Are sediul social în București, Sector 1, pe strada Alexandru. Asociați cu cote egale sunt Theodora Mincu Becali și Mihai Theodor Mincu, iar administrator este Dumitru Florin Mihai. Capitalul social al firmei, conform confidas.ro, este de 50.000 lei.

Peisaj de vis la casa deținută de Teodora Becali

Theodora și Mihai Mincu, soțul său, au și alte afaceri în domeniul imobiliar. Cei doi au construit un ansamblu rezidențial important, cu 700 de apartamente și 50 de case, pe malul lacului Pipera. Ginerele patronului de la FCSB susținea că investiția se ridică la nu mai puțin de 40 de milioane de euro.

Recent ea și-a construit o vilă superbă la malul Mării Negre. Imobilul se află pe strada Milano din cartierul rezidențial Tomis Plus și este formată din structura P+E1. Luxoasa vilă este îmbrăcată la exterior cu marmură albă.

În plus, o curte impresionantă completează peisajul de vis al casei deținută de fiica cea mare a lui Becali.

 

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...