back to top
spot_img

Când ficatul te trimit la doctor. Primele semnale de alarmă

Rolul ficatului este de a elimina toxinele din sânge.

Ficatul este unul dintre cele mai solicitate organe ale corpului, fiind implicat în peste 500 de funcții ale organismului.

 

Ficatul este organul care oferă energia necesară, ajută la combaterea infecțiilor, la eliminarea toxinelor și la reglarea hormonilor, printre multe alte funcții.

Când ficatul este plin de toxine începe să transmită semnale de alarmă pe care mulți nu le cunosc și le ignoră

Acesta este un semnal de alarma că trebuie consultat medicul pentru un consult. În momentul în care ficatul nu mai funcționează normal, acesta trebuie ajutat să-și revină. Pentru asta este important să se descopere ce este în neregulă și care este cauza problemelor. Rolul ficatului este de a elimina toxinele din sânge.

3 martie 2024 Ficat
Ficat sursa foto pixabay

Acesta transformă toxinele din toxine solubile în grăsime, în toxine solubile în apă pentru a fi înlăturate din corp prin bilă

Când ficatul acumulează prea multe toxine solubile în grăsime și nu mai face față procesului apar semne de alarmă. Persoanele care se află în această situație vor resimti oboseală, slăbiciune, greață. Semnele și simptomele care trebuie să te trimită rapid la medic sunt oboseala cronică, dureri surde de cap, transpirație în exces, letargie, depresie, creștere inexplicabilă în greutate.

3 martie 2024 Mincare grasa
Mincare grasa sursa foto pixabay

Citiți și:

Uniunea Europeană și ajutorul financiar către Ucraina. ”Să promiți, e simplu”

author avatar
Vlad Magda Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...