back to top
spot_img

Percheziţii la persoane acuzate de DIICOT de distribuirea pe internet a unor înregistrări cu copii filmați în ipostaze sexuale

Perchezițiile au avut loc într-o localitate din județul Caraș- Severin

Poliţiştii şi procurorii DIICOT efectuează, miercuri, 4 percheziţii în judeţul Caraş-Severin, într-o localitate din județ, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de pornografie infantilă.

Sunt vizate trei persoane suspectate că au procurat şi au distribuit pe internet înregistrări video cu copii de patru-cinci ani în ipostaze sexuale explicite.

Suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul DIICOT

Potrivit materialului probator administrat, a rezultat faptul că, în perioada iunie 2020 – aprilie 2021, trei persoane au procurat și distribuit prin intermediul unei platforme online, înregistrări video în care apar minori cu vârste de aproximativ 4-5 ani. Minorii apăreau în ipostaze sexuale explicite. Audierile vor avea loc la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Caraș – Severin. Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș – Severin.3 aprilie 2024

Aceste percheziţii au fost realizate cu sprijinul Biroului de Analiză a Informațiilor Caraș-Severin – Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române.

Se face precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

3 aprilie 2024 Politist
Politist sursa foto Pixabay

Polițiștii și procurorii DIICOT Brașov efectuează miercuri două percheziții la stâne și grajduri din județ, unde un copil ar fi fost obligat să muncească și ar fi fost ținut într-o cușcă. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT Brașov, fac miercuri percheziții domiciliare la două așezări pastorale, stână și grajduri, situate în județul Brașov.

Citiți și

Copil transformat în sclav la o stână din Brașov

author avatar
Vlad Magda Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...