back to top
spot_img

Dezvăluiri din „cuibul” unde e îngrijit marele pilot Michael Schumacher

Michael Schumacher continuă să fie un subiect care nu âncetează să genereze articole de presă, dezvăluiri și mărturii.

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a devenit cea mai bine îngrijită persoană din istoria omenirii. Nicholas Fry este cel care face dezvăluiri din „cuibul” unde e îngrijit și ferit de ochii presei Schumacher. 

Nicholas Fry, șeful echipei de Formula 1 Mercedes în perioada în care Michael Schumacher s-a alăturat acestui proiect, după perioada petrecută la Ferrari, este de părere,  că, după ce a suferit accidentul tragic la schi, în 2023, fostul pilot german  a devenit cea mai bine îngrijită persoană din istoria omenirii.

Dezvăluiri: „Nimeni, niciodată, nu a primit îngrijirile medicale pe care le primește Schumacher”

Fostul șef al echipei Mercedes F1 este de părere că Michael Schumacher are parte de cea mai bună îngrijire medicală din istoria umanității și că nimeni altcineva, aflat în aceeași situație, nu ar fi avut parte de acest tratament.

„Nimeni, niciodată, nu a primit îngrijirile medicale pe care le primește Schumacher. Nu am nicio informație despre starea lui, așa că nu pot confirma sau infirma informațiile apărute.

Dar știu că Michael are cea mai bună echipă de medici din lume și sunt 100% sigur că în toată istoria nimeni nu a primit tratamentul de care are el parte. Familia lui are resursele necesare pentru asta”, a spus fostul șef de la Mercedes F1, citat de Marca.

Informațiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher la care făcea referire Nicholas Fry sunt cele furnizate recent în spațiul public de către Johnny Herbert, fost coechipier al pilotului german Benetton, care a afirmat că a auzit unele zvonuri conform cărora multiplul campion din Formula 1 ar fi capabil în prezent să se așeze la masă.

”Am auzit de la oameni din Formula 1 că este capabil să stea la masă. Dar nu știu dacă este adevărat. Nu pot citi decât printre rânduri. Nu am auzit prea multe de la familie. Ai lui au păstrat totul foarte privat și secret. Fanii și noi toți am dori să știm că lucrurile merg spre bine”, a declarat recent Johnny Herbert.

31 ianuarie 2024 Dezvăluiri despre Michael Schumacher
Dezvăluiri despre Michael SchumacherFrance 24

Dezvăluiri: „Mi-e dor de Michael al meu de atunci”

Michael Schumacher continuă să fie un subiect care nu încetează să genereze articole de presă, dezvăluiri și mărturii. Recent, fratele celebrului pilot a făcut mărturisiri emoționate.

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher spune că accidentul de schi al fratelui său, de şapte ori campion mondial, Michael Schumacher, a fost o experienţă tristă, care i-a schimbat şi lui viaţa, scrie DPA.

„Mi-e dor de Michael al meu de atunci. Viaţa este uneori nedreaptă. Michael fusese adesea norocos în viaţa lui, dar apoi a venit acest accident tragic. Slavă Domnului că am putut face multe pentru el datorită posibilităţilor medicale moderne, dar nimic nu mai este cum a fost. Pot spune că accidentul lui tragic mi-a schimbat şi mie viaţa”, a spus Ralf Schumacher, conform Agerpres.

Ralf Schumacher, care a concurat în F1 între 1997-2007 şi a câştigat şase Grand Prix-uri, nu a dezvăluit niciun detaliu cu privire la starea de sănătate a fratelui său.

Michael Schumacher, 54 de ani, s-a accidentat grav la schi în Alpii francezi acum 10 ani, pe 29 decembrie 2013, suferind leziuni grave ale creierului.

31 ianuarie 2024 Dezvăluiri despre Schumacher de la cei care îl cunosc
Dezvăluiri despre Schumacher de la cei care îl cunoscGSP

Dezvăluiri: Michael Schumacher, la zece ani de la teribilul accident de schi

Fostul pilot de Formula 1, Micheal Schumacher, este ținut „la secret” de familia sa. Cel puțin potrivit ultimelor informații, care provin de la persoane apropiate.

Willi Weber, cel care l-a remarcat pe Michael Schumacher în 1988 înainte de a gestiona interesele septuplului campion mondial timp de peste două decenii, este în conflict cu familia Schumacher, care nu l-a lăsat să îl viziteze pe fostul pilot de când acesta s-a întors în Elveţia, potrivit Le Figaro.

La zece ani de la teribilul accident de schi suferit de fostul pilot în staţiunea Méribel, Weber pare să-şi fi pierdut speranţa de a-l mai vedea vreodată pe fostul pilot, potrivit sursei menționate.

„Când mă gândesc acum la Michael, din păcate nu mai am nicio speranţă de a-l revedea. Nici o veste pozitivă după zece ani. Familia lui mi-a interzis întotdeauna să vin să-l vizitez dintr-un motiv care îmi scapă”, a explicat el pentru publicaţia germană Express.

Dezvăluiri: „Am plâns ca un câine după accidentul său” 

Omul de afaceri a recunoscut totuşi că a făcut o greşeală că nu l-a vizitat rapid pe „Schumi” atunci când acesta se afla în comă la Spitalul Universitar din Grenoble şi avea o hemoragie cerebrală gravă. „Bineînţeles, regret foarte mult şi mă învinovăţesc. Ar fi trebuit să-l vizitez pe Michael la spital. Am plâns ca un câine după accidentul său. M-a lovit incredibil de tare, după cum vă puteţi imagina. Ca şi faptul că soţia sa Corinna nu mai permite niciun contact”, a adăugat el.

Numărul persoanelor care au fost lăsate să îl vadă pe Michael Schumacher în casa sa din Gland, Elveţia, poate fi numărat pe degetele de la o mână. Doar cei consideraţi extrem de apropiaţi de Corinna Schumacher, soţia sa, sunt invitaţi în vila familiei. Jean Todt, fostul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobilism şi, de asemenea, şef al Scuderiei Ferrari în perioada în care Schumacher se afla la apogeul carierei sale, face parte din acest cerc privilegiat.

Dar Todt are grijă să nu dea prea multe veşti despre starea de sănătate a prietenului său şi nici să comenteze zvonurile potrivit cărora germanul nu poate comunica cu anturajul său. Starea de conştienţă a campionului rămâne un mister. „Michael (Schumacher) este aici, aşa că nu îmi lipseşte. Nu mai este acel Michael care era înainte. Este diferit şi este foarte bine îngrijit de soţia şi copiii săi care îl protejează. Viaţa lui este diferită şi sunt privilegiat să pot petrece momente cu el”, a declarat Todt pentru L’Équipe în urmă cu câteva zile, în timp ce canalul german ARD se pregăteşte să difuzeze un documentar despre accident şi circumstanţele acestuia, la zece ani de la tragedie, pe 29 decembrie 2013.

Dezvăluiri: Departe de ochii publicului de 10 ani

Michael Schumacher a fost departe de ochii publicului de 10 ani, începând cu tragicul său accident la schi. Avocatul familiei a dezvăluit motivul pentru care dosarul privind starea sa de sănătate nu a fost făcut public.

Fostul mare pilot de Formula 1 este în grija atentă a soției sale, iar împreună cu copiii lor, au decis să păstreze secret situația cu privire la starea acestuia.

Avocatul Felix Damm a clarificat că un raport în acest sens nu a fost publicat dintr-un motiv simplu: dezvăluirea acestuia ar putea genera o solicitare continuă din partea presei pentru actualizări.

„Cu siguranță, am discutat și noi dacă acest lucru ar fi posibil. Ne-am întrebat, deci, dacă publicarea unui raport privind starea de sănătate a lui Michael ar fi sau nu calea potrivită.

Dar, acesta nu ar fi fost în niciun caz finalul și ar fi urmat să fim întrebați în mod constant despre schimbările care au loc. Nu cei afectați sunt cei care hotărăsc când subiectul se încheie, în ceea ce privește instituțiile media.

Ar putea să ni se ceară, apoi, un alt raport din nou și din nou și să fim întrebați în mod constant cum mai arată situație – la o lună, două, trei sau chiar la ani după mesajul inițial”, a spus Felix Damm, potrivit The Sun.

Dezvăluiri: Foarte departe de ceea ce a reprezentat

Pilotul Michael Schumacher este în prezent foarte departe de ceea ce a reprezentat. Și acest lucru l-a „schimbat” și pe fratele său Ralf, după cum a declarat recent presei un fost coechipier al starului de Formula 1.

De asemenea, jurnalistul francez Roger Benoit, un prieten apropiat al lui Schumacher, susține că fostul campion ajuns la 54 de ani reprezintă un caz „fără speranță”.

Fostul pilot de F1 Johnny Herbert- coechipierul lui Schumacher la Benetton- a descris modul în care Ralf a fost afectat de starea continuă a fratelui său care, după cum a evidențiat Benetton, este departe de a fi cel știut pe vremuri de toată lumea. El a dezvăluit că tragicul accident al lui Michael Schumacher l-a lăsat pe fratele Ralf „foarte diferit”.

„Ralf a trebuit să facă multe lucruri pentru familie, având în vedere ce i s-a întâmplat lui Michael. S-a maturizat. Acum este foarte diferit de persoana care a fost ca sportiv”, a povestit Herbert.

„Este o ființă umană schimbată acum. S-a schimbat mult, fiind nevoit să facă față situației în curs cu fratele său”, a mai spus el.

Dezvăluiri: Scandal în Germania, după apariția unui așa-zis interviu cu Schumacher

În aprilie a.c. a fost scandal în Germania, după apariția unui așa-zis interviu cu Michael Schumacher. Familia a dat în judecată revista Die Aktuelle care a publicat un interviu fals cu septuplul campion de Formula 1, generat de inteligența artificială.

Cea mai recentă ediție a publicației Die Aktuelle a avut pe prima pagină o fotografie cu Schumacher zâmbitor și un titlu care promitea „Michael Schumacher, primul interviu în exclusivitate”.

În interior, erau prezentate așa-zise răspunsuri date de legenda Formulei 1 – a cărui stare de sănătate nu este cunoscută cu adevărat – şi prezentate citate precum „viaţa mea s-a schimbat complet”, pentru ca în final revista să dezvăluie că a fost vorba de un text generat de inteligența artificială.

Dezvăluiri: Legendarul pilot de la Ferrari nu a mai fost văzut în public

Un purtător de cuvânt al familiei Schumacher a anunţat că aceasta va face demersuri în instanţă în acest caz. Legendarul pilot de la Ferrari nu a mai fost văzut în public după ce a suferit un grav traumatism cranian dupa un accident la schi, în decembrie 2013.

Citiți și: 
author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...