back to top
spot_img

Cum a fost condusă Sinéad O’Connor pe ultimul drum /VIDEO

Un omagiu adus regretatei cântărețe irlandeze Sinead O’Connor de către sute de oameni, în timpul procesiunii funerare din Bray, Irlanda. Cu lacrimi în ochi, au cântat, aplaudat și aruncat flori pe străzi. Ceremonia de înmormântare a fost privată, după cum precizează CNN.

În ziua înmormântării artistei, sicriul său a fost împodobit cu delicate flori în nuanțe de albastru, alb și roz, aducând o notă de eleganță și sensibilitate. Oamenii prezenți, cu priviri pline de afecțiune, înconjurau mașina funerară în timp ce fredonau încet pe acordurile melodiilor ce răsunau dintr-o dubă Volkswagen Beetle, înveșmântată în steaguri curcubeu.

Refrenul hitului său iconic Nothing Compares 2 U” căpăta putere și emoție, umplând atmosfera cu amintiri și trăiri speciale legate de artista adorată de toți. În spatele mașinii funerare, o fotografie a ei zâmbea cald, în amintirea momentelor frumoase pe care le-a împărtășit cu publicul său devotat.

Sinead O’Connor, cunoscută pentru vocea sa pură și activismul politic, a murit la 56 de ani. Cauza morții nu a fost dezvăluită. Oamenii au adus flori, bannere și o chitară în amintirea ei. Copiii țineau ursuleți de pluș, iar mulți erau însoțiți de câini.

Cine a participat la ceremonia privată de înmormântare

Conform informațiilor furnizate de postul public de radio irlandez RTE, ceremonia privată de înmormântare a fost onorată de prezența cântăreților Bob Geldof și Bono Vox – solistul trupei U2. Evenimentul a fost marcat de participarea prim-ministrului irlandez Leo Varadkar, alături de președintele irlandez Michael D. Higgins și soția sa, Sabina, după cum a raportat RTE.

Higgins a transmis către CNN, într-o declarație emisă luna trecută: „Ceea ce a pierdut Irlanda la o vârstă atât de fragedă este unul dintre cei mai mari și mai talentați compozitori, compozitori și interpreți ai noștri din ultimele decenii, unul care a avut un talent unic și o legătură extraordinară cu publicul, cu toți care au avut atâta dragoste și căldură pentru ea. Fie ca spiritul ei să găsească pacea pe care a căutat-o în atât de multe moduri diferite”.
author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...