back to top
spot_img

Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie. Soția îl acuză că a înșelat-o cu menajera

Cristian Gațu e unul dintre cei mai mari handbaliști români din istorie

Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie, după ce soția l-a acuzat că a înșelat-o cu menajera. În vârstă de 78 de ani, dublul campion mondial la handbal cu naționala României divorțează, iar Tamara Gațu solicită pensie de întreținere și despăgubiri uriașe.

Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie și a făcut primele declarații despre această situație cu iz de telenovelă mexicană. În cererea de divorț ce a fost deja depusă la Tribunalul Beiuș, Cristian Gațu s-ar fi plâns că nu mai suportă cicălelile soției. La rândul său, femeia îl acuză de infidelitate.

De ce divorțează Cristian Gațu la 78 de ani

Potrivit ebihoreanul.ro, Cristian Gațu ar fi fost cel care a intentat divorțul și a solicitat „revenirea pârâtei la numele purtat anterior”. Cu toate acestea, Tamara Gațu, în vârstă de 80 de ani, nu are nicio intenție de a renunța la numele dobândit în urma căsătoriei.

„În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil’, a declarat Cristian Gațu.

Cristian și Tamara Gațu sunt separați deja. După ce și-au vândut locuința din Corbeanca, el a rămas în Capitală, în timp ce fosta lui parteneră s-a mutat în Beiuș.

Citește și: Cât plătește Nicușor Dan chirie pentru apartamentul în care stă cu soția și copiii

Soția îl acuză pe Cristian Gațu că a înșelat-o cu menajera

Fostul sportiv Cristian Gațu susține că au existat eforturi de a salva căsnicia de 53 de ani, dar nu s-a mai putut face nimic. La rândul său, Tamara Gațu susține că soțul ei s-ar fi mutat deja cu o femeie de 53 de ani, care a fost și ea citată în procesul de divorț.

La proces, ar fi jurat cu mâna pe Bilblie că e doar menajera lui Cristian Gațu, dar avocatul Tamarei a prezentat și dovezi în acest sens, mai exact niste fotografii în care Cristian Gațu și femeia se țineau de mână, în oraș.

Mai mult, femeia care suține că e doar o simplă menajeră și nu are nicio legătură cu fostul sportiv nu și-a schimbat declarația nici când a văzut imaginile. „Îl ţin de mână să nu cadă”, a precizat ea.

Citește și: Cum arăta Raluca Turcan înainte de operațiile estetice

Lui Cristian Gațu îi sunt cerute daune uriașe la divorț

Tamara Gaţu îi solicită lui Cristian Gațu daune morale de 500.000 lei și o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună, dar fostul sportiv spune că nu mai are nimic de dat pentru că deja s-au împărțit banii obținuți din vânzarea imobilului din Corbeanca

Tamara Gațu ar fi primit deja și una dintre cele două mașini ale cuplului, însă mai solicită jumătate din valoarea apartamentului din Capitală.

Cristian Gațu e unul dintre cei mai mari handbaliști români din istorie. A câștigat două titluri mondiale cu naționala României, în 1970 și 1974. Gațu are și două medalii la Jocurile Olimpice, bronz în 1972 și argint în 1976.

author avatar
Bănescu Aura

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...