back to top
spot_img

CRBL divorțează după 16 ani de căsnicie: „Cu inimile împovărate de tristețe…”

CRBL a anunțat că divorțează de Elena după 16 ani de căsnicie

CRBL divorțează după 16 ani de căsnicie și a anunțat acest lucru pe pagina lui de Instagram. CRBL a anunțat recent faptul că el și soția lui, Elena, au ajuns la concluzia că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumuri separate, fără a preciza care este motivul real din spatele unei astfel de decizii.

CRBL divorțează de Elena, după 16 ani de căsnicie, deși din exterior păreau familia ideală. Artistul susține că nu a fost vorba despre o decizie spontană, luată împreună cu viitoarea fostă soție, dar a evitat să spună de ce anume se despart.

CRBL divorțează. Primele declarații

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț.
Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”
, este mesajul transmis de CRBL pe pagina lui de Instagram.

CRBL divorțează. Reacțiile fanilor

CRBL, Elena și fetița lor păreau familia ideală și, de aceea, a venit ca un șoc pentru fani anunțul că divorțează. Cei care îl urmăresc pe cântăreț pe rețelele de socializare au reacționat imediat.

A luat-o razna toata lumea, despǎrțiri si divorțuri pe bandǎ rulantǎ„, „Unde sunt căsniciile de altădată .? Lumea divorțează acum și după 25 ani căsnicie”, „Anul asta este anul despărțirilor”, „Mai bine sa fii singur si linistit decât intr-o relatie toxică.Bravo!”,

Va doresc liniste si pace! Despărțirile fac parte din viata.„, „Ce poți spune la așa mesaj,separare usoara„, „felicitari pentru comunicare si transparenta! Multa putere sa aveti!” – sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Citește și: Magnetoterapia ajută în ameliorarea durerii, a inflamației și a stresului

Cosmin Seleși, prieten bun cu CRBL, a lăsat și el un comentariu la anunțul divorțului și s-a limitat în a lăsa doar puncte, puncte, semn că este șocat de o astfel de veste și nu mai poate spune nimic altceva.

CRBL și Elena au fost recent la Power Couple, iar acum divorțează

CRBL și Elena au fost unul dintre cuplurile care au participat la Power Couple, emisiunea de la Antena 1 în care și-au testat dragostea, încrederea și cunoștințele legate de familia lor.

„Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, dezamăgire, lacrimi, zâmbete, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena Andreianu atunci, care a intrat în această competiție alături de soțul ei, CRBL.

Citește și: Cine este Iuliana Doroftei, iubita miliardarului Daniel Dines, cel mai mai bogat român

„Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol”, spunea CRBL nu demult.

Dansul a fost pasiunea care i-a adus împreună în urmă cu 16 ani, când s-au cunoscut în culisele unui show TV. Nunta lor a fost una nonconformistă, tematica fiind perioada prohibiției, în stilul videoclipului Oficial îmi merge bine, al trupei cu care s-a lansat CRBL, Simplu.

Fiica lor, Alessia, a venit pe lume după doi ani și, deși declară că apariția ei le-a mai încetinit ritmul, cei doi au avut curajul de a-și asuma mai multe mutări, chiar și peste hotare, în Spania. Nu la fel a fost, însă, atunci când au avut de luat decizia plecării în Malta, la filmările pentru Power Couple România – La bine și la greu.

author avatar
Bănescu Aura Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...