Cosmobeauty, cel mai așteptat târg din industria frumuseții, se află cu pregătirile pe ultima sută de metri. Cel mai important târg anual dedicat industriei frumuseții din România, Cosmobeauty Expo va avea loc în perioada 23-25 ​​iunie, la București, la Sala Polivalentă.

Isabela Vasile, CEO&Founder, a relatat despre doar o parte dintre surprizele târgului.

„Ne propunem ca la această ediție cu nr. 15 să redefinim împreună frumusețea, atât la feminin cât și la masculin, grație celor peste 320 de branduri participante la târg, a noutăților și ofertelor exclusive pe care le pregătim pentru toții vizitatorii.

Cele mai importante companii de cosmetică și estetică medicală care participă la Cosmobeauty Expo, principalul târg cu vânzare al industriei frumuseții din România, vin anul acesta cu portofolii bogate de produse de cosmetică, machiaj, coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, pedichiură medicală, dermopigmentare, extensii de gene, consumabile, echipamente de slabit, echipamente de estetică medicală sau ne prezintă oferte educaționale și, mă refer în acest caz, la școli și academii care organizează cursuri de calificare sau de reconversie în domeniul înfrumusețării, s.a.”, spune Isabela Vasile.

Cosmobeauty în preferințele publicului

În anul 2022 acest târg s-a dovedit un succes, pe „nișa” pe care o reprezintă. În preferințele publicului vizitator s-au remarcat trucurile machiajului în acuarelă, vopsirea sprâncenelor cu henna magic, tratarea unghiilor prin pedichiura medicală modernă, extensiile de gene megavolume, îndepărtarea tatuajului sprâncenelor cu laserul și tratamentele cosmetice cu ingrediente vegetale, minerale marine și alge și îndreptarea 100% a oricărui tip de păr prin nanoplastie!

Program și acces la Cosmobeauty

Accesul la Cosmobeauty este gratuit, iar programul târgului este vineri – sâmbătă – duminică de la 10.00 la 18.00.

Dacă vreți să intrați în atmosfera celui mai dinamic și apreciat eveniment al Industriei Beauty din România și să vă bucurați de toată experiența, sunteți invitați de către organizatori să vizitați târgul. De asemenea, există și repere importante, ce cuprind  rețelele de socializare: Facebook: Cosmobeauty Instagram: @cosmobeauty.romania.

Un „amănunt”: dacă doriți să ajungeți la acest târg și nu știți cum sau nu ați fost niciodată în zona Salii Polivalente, iată adresa și mijloacele de transport potrivite destinației: Sala Polivalentă, București,  strada Calea Piscului nr. 10, sector 2 (reper: în Parcul Tineretului),  Autobuz: 232, 313, 381, Metrou: M2 (stația Tineretului), Troleibuz: 73, 76.