back to top
spot_img

Cîrstoiu, atac la Nicușor Dan: “Exmatriculare urgentă, nu e de nota 4!”

Campania electorală 2024. Cum se jignesc contracandidații

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a mai lansat un atac împotriva primarului general Nicușor Dan, afirmând că acesta ar trebui exmatriculat disciplinar de urgență. 

3 aprilie 2024 Cîrstoiu, atac la Nicușor Dan: “Exmatriculare urgentă, nu e de nota 4!”
Cîrstoiu atac la Nicușor Dan Exmatriculare urgentă nu e de nota 4

Cîrstoiu, atac la Nicușor Dan: “Exmatriculare urgentă, nu e de nota 4!”

Declarația vine în urma afirmației lui Nicușor Dan conform căreia ar fi necesară închiderea Capitalei pentru doi ani pentru a rezolva toate problemele orașului.

„V-a spus tot ce crede despre Capitală și despre cum vede el managementul Capitalei. Cum poți să spui problema ca primar general să închizi Bucureștiul? El trebuie să găsească soluții. E un oraș deschis. Și după întrebarea dvs. vă spun ceva, îmi schimb evaluarea. Nu e de nota 4. Trebuie înmatriculat real! El povestește ce a făcut 4 ani de zile. Calificativul nu poate fi decât o exmatriculare urgentă disciplinară pentru domnul primar general după o asemenea afirmație”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

3 aprilie 2024
Cîrstoiu atac la Nicușor Dan Exmatriculare urgentă nu e de nota 4

Cîrstoiu, promisiuni pentru Capitală

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a adăugat că ar fi importantă elaborarea unui proiect unic pentru București, care să ia în considerare nevoile și perspectivele celor șase sectoare ale orașului, precum și ale cetățenilor din zonele limitrofe.

„Noi vrem să generăm un proiect unic pentru Capitală, un proiect care să includă viziunea celor șase sectoare și, mai mult de atât, să-și îndrepte atenția și către cetățenii Bucureștiului care locuiesc în Ilfov din cauza faptului că au migrat acolo, neavând condiții bune de viață în Capitală. Noi ne vom adresa unui București sănătos, unui București educat, unui București cu aer curat”, a adăugat Cătălin Cîrstoiu, citat de Antena3.

author avatar
Raluca Dan Redactor
Sunt jurnalist de peste 20 de ani și am lucrat în mai multe redacții de televiziuni și ziare naționale.

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...