back to top
spot_img

Ciolacu l-a „coafat” bine pe Cristian Pascu. „Hairstylistul vedetelor”, revocat de la conducerea Oficiului pentru Jocuri de Noroc

Marcel Boloș a recunoscut că nu i-a citit CV-ul lui Cristian Pascu

Ciolacu l-a „coafat” bine pe Cristian Pascu! „Hairstylistul vedetelor”, numit în urmă cu două zile la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), a fost revocat din funcție. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Numirea acestuia la conducerea acestei instituții a stârnit numeroase controverse în spațiul public, decizia fiind una contestată. 

G4Media a relatat în exclusivitate că Pascu nu are nicio legătură cu industria jocurilor de noroc. Potrivit CV-ului său, el are o diplomă de coafor și a terminat facultatea de drept Hyperion, la vârsta de 32 de ani.

Ciolacu l-a „coafat” bine pe Cristian Pascu

În ciuda lipsei de experiență, Pascu a fost numit în funcția de vicepreședinte la propunerea Ministerului Finanțelor. PNL a avut inițial un alt candidat pentru funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), dar guvernul a respins nominalizarea și astfel a ajuns Cristi Pascu în funcție.

Pascu a fost numit în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, instituție care se ocupă de controlarea și sancționarea operatorilor, deși nu are nicio legătură cu domeniul.

3 aprilie 2024 Ciolacu l-a "coafat" bine pe Cristian Pascu. „Hairstylistul vedetelor”, revocat de la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc
Hairstylistul vedetelor revocat de Ciolacu

Cristian Pascu are o diplomă de coafor și e administratorul mai multor saloane de înfrumusețare

Acesta a fost consilier local PNL la Sector 6. El a recunoscut că nu are experiență în domeniu.

„Strict pe domeniul jocurilor de noroc nu pot să spun că am o experiență. (…) Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu chiar nu vă pot ajuta. Am fost numit acolo pentru că atunci când mi s-a dat o sarcină, am dus-o la capăt”, a declarat recent numitul vicepreședinte al ONJN, pentru G4Media.

3 aprilie 2024 Hairstylistul vedetelor”, revocat de la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc
Hairstylistul vedetelor revocat de la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc

Boloș a recunoscut că nu i-a citit CV-ul lui Cristian Pascu

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, cel care a făcut propunerea de numire a lui Cristian Pascu, a recunoscut că nici măcar nu i-a citit CV-ul și că recomandarea a venit de la PNL.

„Am spus că nu cunosc persoana și nu am toate elementele necesare să mă pronunț asupra unui lucru pe care nu îl știu. Trebuie să văd ce tip de activitate are. Acuma nu de fiecare dată, fiecare ministru ar trebui să ia respectivele CV-uri și să spună că este sau nu este de acord. Eu știu așa, că performanța poți să o apreciezi după ce ai intrat în activitate și dacă acolo ai o activitate…”, a mai spus ministrul Finanțelor.

CITIȚI ȘI:

Klaus Iohannis este de neclintit! Președintele României nu-i lasă cale liberă lui Rutte: “Nici să mă retrag, nici să negociez altceva”

author avatar
Vlad Andreea Redactor

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...