back to top
spot_img

Cine este Iuliana Doroftei, iubita miliardarului Daniel Dines, cel mai mai bogat român

Iuliana Doroftei a ajuns cunoscută odată cu participarea la emisiunea "Bravo, ai stil!"

Cine este Iuliana Doroftei, iubita miliardarului Daniel Dines. Daniel Dines are o avere estimată de Forbes la 2,7 miliarde de dolari și, așa cum îi stă bine oricărui miliardar, are o iubită pe măsură. Nu se știe exact dacă Daniel Dines a divorțat de soția sa, dar în tabloide a apărut informația că Iuliana Doroftei ar fi chiar însărcinată cu miliardarul.

Iuliana Doroftei are 26 de ani, exact jumătatea vârstei lui Daniel Dines și a ajuns cunoscută odată cu participarea la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Frumusețea ei i-a cucerit pe telespectatori și, în mod special, pe cel mai bogat român, care și-ar fi părăsit soția pentru ea.

Iuliana Doroftei, iubita miliardarului Daniel Dines, vine de la sat

Iuliana Doroftei, tânăra despre care se crede că este iubita lui Daniel Dines s-a născut în satul Dulcești, din județul Constanța și a obținut și titulul de „cea mai stilată femeie din România’, după ce a reușit să câștige cel de-al treilea sezon al show-ului de modă.

În 2012, iubita lui Daniel Dines a fost aleasă Miss Plaja și a mai câștigat alte câteva titluri de miss, în cariera ei de model, dar în paralel a făcut și o facultate și a obținut o bursă de studii. Iuliana Doroftei a dărâmat și mitul conform căruia fetele frumoase nu știu carte pentri că a terminat primul an de facultate cu nota 10. Mai departe nu există informații…

Iuliana Doroftei, iubita lui Daniel Dines, a câștigat sezon al treilea Bravo, ai stil!

Viața Iulianei Doroftei s-a schimbat radical, însă, după ce s-a încris la Bravo, ai stil!, sezonul 3, alături de Emily Burghelea, prietena ei de atunci.

„Diferența este de la cel la pământ. Eu nu mă mai recunosc când mă uit la emisiune. Eram foarte naivă și aveam mult prea mult bun simț. Nu că acum nu aș fi la fel, dar cu siguranță aș răspunde altfel tuturor nedreptăților și nu aș mai accepta ca altă concurentă să își bată joc de mine.

Citește și: Magnetoterapia ajută în ameliorarea durerii, a inflamației și a stresului

De frica de a nu deranja, lăsam foarte mult de la mine și asta era o mare greșeală. Oricum, pe psihic eram varză, nu dormeam, mâncam ce apucam și mă simțeam singură”, povestea Iuliana Doroftei despre o perioadă apusă a vieții ei, când era mult mai timidă și naivă.

Iuliana Doroftei ar fi însărcinată cu miliardarul Daniel Dines

După ce a câștigat „Bravo, ai stil!”, Iuliana Doroftei s-a mutat la Londra și a devenit influencer, lăudându-se cu o mare comunitate de fani în online, dar între timp și-a setat Instagram pe modul privat.

Cât despre viața ei amoroasă, Iuliana a fost mereu discretă, dar de curând au apărut unele zvonuri, în cancan.ro, potrivit cărora aceasta ar avea o relație cu miliardarul român Daniel Dines, care și-ar fi părăsit soția pentru ea.

În plus, Iuliana Doroftei ar fi și însărcinată cu el, iar acum omul de afaceri s-ar pregăti să devină tată pentru a doua oară. Deși nici milionarul și nici Iuliana Doroftei nu au confirmat relația sau sarcina, Cătălin Botezatu, prietenul tinerei, a felicitat-o public.

„Dacă a punctat acolo, este o fată deșteaptă. Important este să fie vorba de sentimente, nu de altceva. Româncele frumoase au ajuns, oricum, de fiecare dată unde și-au dorit. Ea este o fată deosebită și era păcat să nu intre într-o relație cu un domn bogat.

Citeste si: Țigările electronice și vape-urile sunt permise în spații închise. Greșeala din lege 

La fel și invers, un domn bogat trebuie să aibă lângă el o femeie frumoasă. Mă bucur că este gravidă, pot spune că și-a asigurat o rentă viageră importantă (n.r. – râde). Dar, fără nicio ironie, bravo ei. Mă bucur că este gravidă, ce poate fi mai înălțător decât să aduci pe lume un copil?’, a declarat Cătălin Botezatu acum ceva timp.

De asemenea, Cătălin Botezatu o descrie pe Iuliana Doroftei drept „o fată cu bun simț’ și a povestit că ea mereu îi scrie de sărbători.

Este o fată cu bun simț, îmi dă mesaje de sărbători. Nu ne-am mai văzut de mult, dar mă sună mereu, ne dăm mesaje, discutăm. Nu am discutat niciodată cu ea despre viața privată pe care o are, dar mă bucură faptul că este într-o relație cu Daniel Dineș’, a conchis el.

Miliardarul Daniel Dines a fost însurat de două ori

Miliardarul Daniel Dines a fost însurat de două ori, prima dată cu Simona Ileana Comănescu, de care a divorțat în anul 2013, atunci când s-a îndrăgostit de Alexandra, o femeie cu 16 ani mai tânără, cu care s-a și căsătorit ulterior.

Alexandra lucra ca grafician la compania UiPath când s-a îndrăgostit de Daniel Dines și  au împreună un copil. Și pentru că banii nu aduc întotdeauna fericirea, Alexandra și Daniel Dines au avut trei tentative de divorț și momentan nu se știe dacă mai sunt căsătoriți.

author avatar
Bănescu Aura Redactor

Lasă un răspuns