Charismaticul Chef Scărlătescu este subiectul unui nou mesaj primit pe adresa redacției. Și din nou este vorba despre unul negativ. Care este motivul, puteți afla din rândurile care urmează.
”Stimate domn/ doamnă,
Doresc să va aduc la cunoștință o experiență recentă și dezamăgitoare pe care am experimentat-o cu serviciile oferite de domnul Cătălin Scarlatescu.
În contextul apropiat al noului an, când aveam planificată o celebrare alături de soțul meu, am hotărât să comandăm preparatele de sărbătoare. Având în vedere că suntem doar noi doi, am considerat că ar fi o alegere inspirată să apelăm la talentul unui chef profesionist.
După ce am văzut o reclamă promițătoare pe social media despre Chef Super Food, am decis să comandăm o salată de boeuf și o porție de sarmale (13 bucăți). Țin să menționez că singurele preparate pe care le puteam achiziționa erau cele românești, disponibile doar în perioada sărbătorilor, restul fiind out of stock.
Cu toate acestea, ce am trăit a fost cu adevărat neplăcut. Sarmalele au fost livrate crude, iar salată de boeuf avea un fir de par. Cum este posibil că un chef atât de cunoscut să ofere astfel de preparate? Este, cu adevărat, o situație rușinoasă.
”Preparatele oferite de acest Chef parcă sunt un garant al insuccesului comercial”
După acest incident, am fost curioasă să aflu mai multe despre activitatea lui Chef Cătălin Scarlatescu și am descoperit cu stupoare că toate restaurantele pe care le reprezintă au intrat în faliment. În cazul Casolet, am observat cu surprindere că site-ul este inactiv, semn
al lipsei de activitate comercială. Pe de altă parte, Chefs By The Lake a fost închis definitiv.
Această descoperire m-a condus la o scurtă analiză, iar concluzia este clară: preparatele oferite de acest Chef nu numai că nu satisfac standardele de calitate, dar parcă sunt un garant al insuccesului comercial.
Cu speranța că această situație va fi aflată și de alți consumatori,
Antonia Vasile”