back to top
spot_img

Hotelul Express din Predeal, scos la vânzare!

Anunțul a fost făcut de către CFR Marfă, compania care deține imobilul

CFR Marfă a decis să vândă o serie de active, printre care se află și hotelul Express din centrul stațiunii Predeal, pentru a restitui un ajutor de stat considerat ilegal de către Comisia Europeană.

Hotelul, integrat în circuitul turistic în 2014 și clasificat la 3 stele, este compus din 23 de camere duble, 4 apartamente și 2 camere triple.

Hotelul Express are un restaurant ce poate găzdui până la 60 de persoane, o bucătărie complet echipată, o sală de conferințe cu o capacitate de 60 de locuri, o sală de fitness și spații administrative.

Cu o structură arhitecturală de circa 2500 mp de tip demisol+parter+2 etaje+mansardă, hotelul poate fi o destinație potrivită pentru vacanțe individuale, tabere sau întâlniri de afaceri. Sala de conferințe poate organiza workshop-uri, congrese, training-uri, ședințe, prezentări sau lansări de produse. Pentru persoanele active hotelul poate fi un punct de plecare pentru diverse activități în aer liber, cum ar fi drumeții pe munte, ski sau snowboarding în sezonul rece sau excursii de descoperire a zonei.

29 martie 2024 Hotel
Hotel Express pag de FB

CFR Marfă trebuie să restituie un ajutor de stat considerat ilegal de către Comisia Europeană

Din acest motiv, societatea desfășoară un proces amplu de valorificare a activelor neutilizate în activitatea de transport feroviar de mărfuri. Conform articolului 248 din Codul de Procedură Fiscală, CFR Marfă a decis să valorifice toate activele care nu au o utilitate directă în activitatea de exploatare, inclusiv spațiul hotelier deținut în stațiunea Predeal.

29 martie 2024 Hotel
Hotel Express pag de FB

Pentru mai multe informații și pentru a participa la procesul de achiziție, CFR Marfă recomandă accesarea link-ul de mai jos: http://www.cfrmarfa.com/images/stories/Anunturi/licitatii/2023/Anunt%20simplificat%20Hotel%20Predeal.pdf

Citiți și

Pensia medie în țara cu cei mai fericiți locuitori din lume vs. România

author avatar
Vlad Magda

Lasă un răspuns