back to top
spot_img

Ce își doresc femeile de Crăciun, în viziunea Gabrielei Firea /VIDEO

Ce își doresc femeile de Crăciun? Este o întrebare extrem de complexă, care apare an de an. Iată că acum senatorul PSD Gabriela Firea, încearcă să ofere răspunsuri la dificila întrebare, prin intermediul noului său vlog. 

„Ce-și doresc femeile de Crăciun? Răspunsul la această întrebare cred că este foarte complicat și diferă de la femeie la femeie.
Puteți afla punctul meu de vedere într-un nou vlog, prin prisma experiențelor acumulate pe parcursul vieții ca profesor, jurnalist, senator, primar, ministru al Familiei, dar și ca femeie, mamă, soție, fiică, prietenă și…colegă.
Link în comentarii”, scrie Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.
author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...