back to top
spot_img

Cât costă intrarea la piscină în București

Cei care nu au ajung pe litoral în această perioadă de minivacanță de Rusalii iau cu asalt ștrandurile și piscinele din București. În unele dintre piscinele bucureștene, clienții sunt întâmpinați cu muzică, băuturi reci și hamace pe nisip, pentru a crea iluzia unei vacanțe exotice.

Intrarea la piscinele din Capitală costă de la 30 de lei și poate să treacă de 100 de lei, în funcție de facilitățile și de zona în care se află complexul respectiv.

Dacă nu ați ajuns la mare, iată câteva piscine din București unde vă puteți duce.

Piscine și ștranduri în București

Piscina Floreasca este o variantă bună dacă locuiești în Sectorul 1 al Capitalei și vrei să dai o fugă pentru a scăpa de temperaturile caniculare din București. Dacă vrei să mergi aici, o poți face între orele 9:30 și 18:00. Prețurile variază în funcție de perioada anului.

Ajungem în Sectorul 2 la Pescariu Sports&Spa. Atenție însă, au acces la piscină doar persoanele care dețin un abonament. Vestea bună este că și cei mici se pot bucura de piscina exterioară pentru copii a clubului, iar în perioada 28 iunie-3 septembrie există și o tabără de vară pentru ei. Mai multe informații găsiți AICI.

Ce alte piscine mai puteți „vizita”

Piscina Ilioara se află în Sectorul 3 al Capitalei. Un bilet pentru adulți costă 50 de lei (de luni până joi) și 60 de lei în zilele de vineri, weekend și sărbători legale.

În Sectorul 4 puteți merge la ștrandul Summer Park. De la ora 8:00, până la ora 20:00. Copiii sub 5 ani au acces gratuit.

Se poate merge și la parcul acvatic Magic Place Aqua Park din Sectorul 6, unde poate fi găsită piscina cu valuri!

author avatar
Roseti Roxana Redactor
Redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor al Edițiilor de Colecție – Jurnalul Național editor al Jurnalului de Duminică – supliment al Jurnalului Național jurnalist online și print la Evenimentul Zilei senior editor la Revista CARIERE contributor la Elita României ș.a. Anii de presă, cu traversarea mai multor “etape”, reprezintă modul de rezista, prin scris, povocărilor societății. Și de a dezvălui lumii corola de minuni a unor oameni deosebiți, tocmai prin poveștile lor de viață.  Cel mai proaspăt motto: Story-ul și omul ;)

Lasă un răspuns