Un campion la motociclism este angajat în România cu o diplomă falsă din Ungaria. Instanța a anulat diploma de Bacalaureat dar și certificatul de calificare avizat de Ministerul Educației și Cercetării. Cu toate acestea, el lucrează pe baza acestor documente.
Csaba Domokos a câștigat Cupa la Federației Române de Motociclism, în anul 2018, la clasa Veterani. Oficiul de stiri a aflat faptul că acest campion a obținut o diplomă de bacalaureat falsă, în Ungaria, pe baza căreia i s-a acordat, de către Ministerul Educației și Cercetării (MEC) din România, un certificat de competențe profesionale la un Grup Școlar din Harghita. În baza acestui certificat, Csaba Domokos este angajat, și acum, deși Judecătoria Gheorgheni i-a anulat ambele diplome de studii.
Campion în România cu diplomă falsă din Ungaria
Campion în România cu diplomă falsă din Ungaria. În minuta făcută publică de Judecătoria Gheorgheni, pe 1.07 2020, se arată că, „în baza articolului 5491, alineatul 5, litera b) Cod de Procedură Penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, prin Ordonanța de clasare din 8.07 2019, din dosarul 938/281/P/2017 și, în consecință, desființează Diploma de Bacalaureat Seria L-3/1996, emisă la data de 14.06.1996 de Szabo Ervin Altalanos Es Szak Gimnazium, din Budapesta, precum și Certificatul de competențe profesionale, Seria A, nr. 0290833 emis de Ministerul Educației și Cercetării – Grup Școlar Construcții de mașini Gheorgheni ( cu denumirea actuală Liceul Tehnologic „Fogarasy Mihaly”), eliberat în data de 05.05.2005.”.

Campion angajat ca pădurar
Campion în România cu diplomă falsă din Ungaria. Încadrat ca și tehnician, pe baza diplomelor anulate de Judecătoria Gheorgheni, Csaba Domokos este angajat la Oficiul Silvic de Regim Gheorgheni, ca și pădurar, au precizat, pentru Oficiul de Stiri, pădurari din zonă. Suprafaţa administrată de către Ocolul Silvic Gheorgheni, așa cum reiese din prezentarea publică, a evoluat mult în cursul anilor de la înființare. Astfel, din anul 2006 suprafața administrată a crescut în prezent la peste 30.000 hectare. Csaba Domokos a vrut să candideze ca șef la Composesoratul Ciumani. Numai că oamenii din zonă s-au prins că are interese pe plan local, unde revendică niște propietăți în instanță. Drept urmare, au semnalat, pentru Oficiul de stiri, ilegalitatea în care se află. Ulterior, a fost ales șef un alt candidat.
Ciumani: primul referendum pentru autonomie a Ținutului Secuiesc
Campion în România cu diplomă falsă din Ungaria. Acolo unde a vrut să devină șef de composesorat și revendică propietăți Csaba Domoko, în noiembrie 2006, în comuna Ciumani, din județul Harghita, Consiliului Local a stabilit inițierea și organizarea unui referendum având ca obiect autonomia Ținutului Secuiesc. Comisia Permanentă a Consiliului Național Secuiesc a anunțat decizia oficial. „Comisia Permanentă a CNS salută decizia CL Ciumani, care a hotărât asupra organizarii referendumului”, se arată într-un comunicat al CNS dat publicitații în noiembrie 2006. Potrivit aceluiași document, primarul Barabas Jozsef a semnalat că, în numele său, va înainta Consiliului Local acest proiect de hotărâre. Asta în timp ce, la intrarea în primărie, trona steagul secuiesc iar tricolorul românesc lipsea cu desăvârșire, chiar și în fața postului de poliție.
CITIȚI ȘI: Manageri cu diplome false de bacalaureat. Percheziții la rețeaua de transportatori