Apare un Beach Club exclusivist în București, de fapt chiar în inima Capitalei, „printre blocuri”. Este situat pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați, într-un loc cunoscut de „nostalgici” sub alt nume, dar care s-a consacrat de ceva vreme cu altă denumire. Un indiciu: artiști celebri, precum Sabin Bălașa, au realizat o serie de lucrări de artă pentru spațiile acestui loc.
Radisson Blu Hotel Bucharest deschide Nami Beach Club&More în luna iunie. Noul Beach Club va avea o capacitate de 262 de locuri, oferind o varietate de zone de relaxare: șezlonguri aflate lângă piscină, zone VIP, un spațiu dedicat familiilor, cu separeuri special amenajate, lounge și zonă Shisha, personalizate pentru nevoile tuturor tipurilor de clienți.
„Visul nostru a fost să creăm o experiență 360 de grade, asigurându-ne că oaspeților noștri nu le va lipsi nimic din ceea ce le oferă o vacanță, fără să călătorească prea departe, să planifice săptămâni în avans sau să își facă bagajele. Suntem încrezători că Nami are toate atributele pentru a deveni un hotspot în București și bucuroși să finalizăm un proiect căruia ne-am dedicat în ultimul an. Am avut șansa de a face parte din proiecte similare, de excepție, în destinații turistice de top precum SUA, Malta și Emiratele Arabe Unite, și sunt încrezător că am reușit să surpindem toate elementele unice ale conceptelor celebre de beach club, înglobându-le în Nami Beach Club, care va transforma Radisson Blu Hotel Bucharest în destinația supremă de tip resort”, a declarat Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel&Residence Bucharest.
După cum bine se știe, hotelul este așezat în „inima târgului” și în preajma lui se află blocuri mai mult sau mai puțin vechi, ale căror apartamente sunt foarte bine cotate de firmele imobiliare, fiind prezentate drept „solide și aflat în zonă ultracentrală”. Hotelul este amplasat pe una din principalele artere din București, Calea Victoriei 63 – 81. În apropierea construcției se află Ateneul Român, iar la trei kilometri se află Palatul Parlamentului.
Beach Club ascuns chiar sub ochii noștri
Designul noului club, care combină culori deschise și materiale naturale, premium, este inspirat de stilul de viață mediteranean, recreând atmsofera unui beach club exclusivist, ascuns chiar sub ochii noștri, în centrul Bucureștiului. Nami găzduiește cea mai mare piscină exterioară din centrul Bucureștiului, precum și cel mai mare jacuzzi încălzit în aer liber din oraș.
Familiile se vor putea bucura de experiență într-o zonă special amenajată, cu un loc de joacă pentru copii, unic în București și realizat la comandă pentru Nami de către o companie specializată în proiectarea și implementarea spațiilor interactive pentru copii. Fiecare element este proiectat meticulos pentru a stimula mișcarea, creativitatea și curiozitatea, inclusiv locul de joacă Nami.
Beach Clubul lansează și o ediție limitată de abonamente, prin care se vor oferi, pe baza unei taxe unice, o serie de avantaje exclusive, pentru o experiență îmbunătățită.
Drum lung până la Beach Club
Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include și Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și Prizeotel. Dar actualul hotel a fost un…alt hotel! Pe care bucureștenii nostalgici și nu numai ei ți-l amintesc foarte bine. Este vorba despre Complexul Hotelier București (pe scurt, Hotel București). Complexul hotelier „București”, azi Hotel „Radisson”, a fost construit la sfârșitul anilor ‘70 și începutul anilor ‘80, pe locul unde se afla fostul imobil „MICA”, la parterul căruia se găsea cofetăria „Nestor”, de către un colectiv de arhitecți de la Institutul „Proiect-București”. Mai pe larg, blocul Societatii Miniere „Mica”, construit după planurile arhitectului Duiliu Marcu, la parterul căruia era cofetăria, a fost grav avariat la cutremurul din martie 1977. A fost demolat, pe locul său construindu-se Hotelul București. Cum s-ar zice, din punct de vedere istoric, clădirea a traversat un drum lung până la a fi ceea ce e azi.
Artiști celebri, precum Sabin Bălașa, Ion Stendl sau Dan Parocescu, au realizat o serie de lucrări de artă monumentale pentru spațiile generoase ale hotelului.
Fostul Hotel București a fost denumit Radisson Blu în anul 2009.
Concept de „vacanță fără bagaje”, în oraș
Revenind la Beach Club, același Lior Bebera mai spune că totul s-a dorit a fi ca o „destinație de tip resort”. Și adaugă că „visul nostru a fost să creăm o experiență 360 de grade, asigurându-ne că oaspeților noștri nu le va lipsi nimic din ceea ce le oferă o vacanță, fără să călătorească prea departe, să planifice săptămâni în avans sau să își facă bagajele”.
Designul noului club, care combină culori deschise și materiale naturale, premium, este inspirat de stilul de viață mediteranean. Spațiul a fost creat de Gandia Blasco, un studio apreciat la nivel internațional, cu o vastă experiență în proiectarea de spații contemporane și câștigător al mai multor premii, inclusiv al prestigioaselor Red Dot Design Award și NYCxDESIGN Award.